Németország: Sané kikerült a nemzeti csapatból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.07. 17:53
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a hivatalos Twitter-oldalán számolt be arról, hogy Leroy Sané személyes okokra hivatkozva engedélyt kért Joachim Löw szövetségi kapitánytól, hogy ne vegye számításba a Peru elleni felkészülési mérkőzésen és elhagyhassa a válogatott szálláshelyét.

A Manchester City sztárja csütörtökön csak késői csereként, a 83. percben lépett pályára a Németország–Franciaország (0–0) Nemzetek Ligája-meccsen. A válogatott következő, vasárnapi találkozóján viszont biztos, hogy egy percet sem fog a pályán tölteni:Németország–Franciaország (0–0) Nemzetek Ligája-meccsen. A válogatott következő, vasárnapi találkozóján viszont biztos, hogy egy percet sem fog a pályán tölteni:

„A Joachim Löwvel való pénteki megbeszélés után személyes okokra hivatkozva Sané távozott a nemzeti csapat müncheni szállásáról” – olvasható a szövetség Twitter-oldalán.

Sané a nyári világbajnokságot is kihagyta, Löw nem számolt vele Oroszországban. Pep Guardiola sem számít sokat a szélsőre a Manchester Citynél, a szezon során eddig csupán 30 percet játszott három Premier League-mérkőzésen. Az angol sajtó szerint hozzáállásbeli problémái vannak a játékosnak, ám a katalán menedzser nemrég úgy nyilatkozott, nem ezért hagyta ki a legutóbbi meccskeretéből.

Die Mannschaft on Twitter

@LeroySane19 hat in Rücksprache mit Bundestrainer Joachim Löw am Freitag aus privaten Gründen das Mannschaftshotel in München verlassen. Er fällt somit für #GERPER aus. #DieMannschaft



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik