HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.07 17:53 Frissítve: 2018.09.07 18:04

Németország: Sané kikerült a nemzeti csapatból

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a hivatalos Twitter-oldalán számolt be arról, hogy Leroy Sané személyes okokra hivatkozva engedélyt kért Joachim Löw szövetségi kapitánytól, hogy ne vegye számításba a Peru elleni felkészülési mérkőzésen és elhagyhassa a válogatott szálláshelyét.

HIRDETÉS

 

 

A Manchester City sztárja csütörtökön csak késői csereként, a 83. percben lépett pályára a Németország–Franciaország (0–0) Nemzetek Ligája-meccsen. A válogatott következő, vasárnapi találkozóján viszont biztos, hogy egy percet sem fog a pályán tölteni:

„A Joachim Löwvel való pénteki megbeszélés után személyes okokra hivatkozva Sané távozott a nemzeti csapat müncheni szállásáról” – olvasható a szövetség Twitter-oldalán.

Sané a nyári világbajnokságot is kihagyta, Löw nem számolt vele Oroszországban. Pep Guardiola sem számít sokat a szélsőre a Manchester Citynél, a szezon során eddig csupán 30 percet játszott három Premier League-mérkőzésen. Az angol sajtó szerint hozzáállásbeli problémái vannak a játékosnak, ám a katalán menedzser nemrég úgy nyilatkozott, nem ezért hagyta ki a legutóbbi meccskeretéből.

Die Mannschaft on Twitter

@LeroySane19 hat in Rücksprache mit Bundestrainer Joachim Löw am Freitag aus privaten Gründen das Mannschaftshotel in München verlassen. Er fällt somit für #GERPER aus. #DieMannschaft 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS