Hertha: egy motoros rálőtt Dárdaiék csapatbuszára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.09. 19:41
Vasárnap este egy motoros rálőtt a Hertha BSC labdarúgócsapatának buszára. Személyi sérülés nem történt.

Az ismeretlen elkövető motorról lőtt rá a Hertha BSC csapatbuszára, a golyó nagyjából a sofőr fejmagasságában találta el a szélvédőt. A berlini csapat hétfőn Német Kupa-mérkőzést játszik Bielefeldben, ám a keret vonattal ment az észak-rajna-vesztfáliai városba, a sofőr – aki egyedül tartózkodott a buszon a lövés pillanatában – a szállodából a bielefeldi állomásra akart menni, hogy felvegye a csapatot és a szakmai stábot.

Michael Preetz, a Hertha sportigazgatója megerősítette a lövésről szóló hírt. A korábbi gólvágó elmondta, hogy személyi sérülés szerencsére nem történt, a fegyver típusa egyelőre ismeretlen. A motoros megelőzte a buszt, majd az öklét rázva fenyegette annak vezetőjét, mielőtt lőtt volna.

„Sokkolt minket az eset, reméljük, elkapják az elkövetőt. Szerencsére a sofőrünknek az ijedtségen kívül nem esett baja” – mondta Preetz.

A nyomozást elkezdték, a rendőrség várja minden olyan személy jelentkezését, akinek használható információja van az esettel kapcsolatban.

A bielefeldiek a klub Twitteren-oldalán jelezték, hogy megrázta őket a támadás híre, és örülnek neki, hogy a sofőr nem sérült meg.

 


 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik