Bundesliga: Kleinheisler László a forduló válogatottjában!

Vágólapra másolva!
2016.10.24. 18:47
A Darmstadt magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László a Kicker osztályzatai alapján bekerült a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) nyolcadik fordulójának álomcsapatába.

A magyar válogatott középpályás szombaton megszerezte az első gólját a Bundesligában, a Wolfsburg 3–1-es legyőzése alkalmával a 68. percben ő lőtte a hazaiak második találatát.A magyar válogatott középpályás szombaton megszerezte az első gólját a Bundesligában, a Wolfsburg 3–1-es legyőzése alkalmával a 68. percben ő lőtte a hazaiak második találatát.

KLEINHEISLER GÓLJA


.////// by Football--Live

A Kicker 1.5-ösre értékelte Kleinheisler teljesítményét, ami a második legjobb érdemjegynek számít a német pontozási rendszerben. A 22 esztendős futballistáról a Darmstadt vezetőedzője, Norbert Meier is elismerően nyilatkozott.

Az álomcsapatba a Bayern Münchenből és a Borussia Dortmundból egyetlen játékos sem került be.

A BUNDESLIGA 8. FORDULÓJÁNAK VÁLOGATOTTJA
Timo Horn
(1. FC Köln) – Willi Orban (RB Leipzig), John Anthony Brooks (Hertha BSC), Jesús Vallejo (Eintracht Frankfurt) – Naby Keita (RB Leipzig), Niklas Stark (Hertha BSC) – Marco Fabián (Eintracht Frankfurt), Kleinheisler László (Darmstadt), Nabil Bentaleb (Schalke 04) – Dario Lezcano (Ingolstadt), Sandro Wagner (Hoffenheim)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik