Bundesliga: Harry Kane pénteken érkezhet orvosira a Bayernhez

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.11. 09:46
null
Harry Kane már pénteken részt vehet az orvosi vizsgálatokon a Bayern Münchennél (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó nemzetközi lapértesülések szerint a német Bayern München mindenben megegyezett az angol élvonalbeli Tottenham Hotspurrel és annak angol válogatott csatárával, Harry Kane-nel a támadó klubváltásáról, s a hírek szerint Kane már pénteken orvosi vizsgálatokon venne részt a bajor klubnál.

 

Mint beszámoltunk róla, a Tottenham és a Bayern München megegyezett egymással Harry Kane klubváltásáról, az angol válogatott gólrekorderének kellett döntenie saját jövőjéről, s elfogadta a bajor klub ajánlatát.

A londoniaknál 2024-ig érvényes szerződéssel rendelkező 30 éves támadóért a hírek szerint a Bayern München 100 millió eurót fizet a Tottenhamnek, de bizonyos feltételek teljesülése esetén további 20 millió euró üti a Hotspur markát.

A Sky Sports arról számolt be, hogy Kane már péntek délelőtt Münchenbe akar repülni, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését a német egyesületnél, az utazáshoz pedig várja a klub engedélyét.

Ezzel kapcsolatban a Sky azt írta, Kane-t péntek reggel vitték a stanstedi repülőtérre, amikor jelezték neki, hogy még ne repüljön, majd visszafordult és a reptér közelében lévő házban várja a Tottenham engedélyét.

FRISSÍTÉS: A Sky azt írja, hogy Kane azért fordult vissza, mert a Tottenham néhány apróságot szeretett volna megváltoztatni a szerződésben, de ez végül nem történt meg, ezt követően Kane megkapta a repülési engedélyt a Hotspurtől.

A német Bild már azt írja, Kane évi 25 millió eurót kereshet Münchenben, ahol négy évre, azaz 2027-ig szóló szerződést írhat alá.

Kane egyébként a Premier League-ben szerzett 213 találatával 48 góllal marad el a gólrekorder Alan Shearertől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik