Bundesliga: Bonucci már télen távozna az Union Berlintől – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.23. 19:55
null
Leonardo Bonucci már télen távozna Schäfer Andráséktól (Fotó: Getty Images)
A Corriere dello Sport információi szerint már télen távozna a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) 15. helyén álló Union Berlintől a nyáron érkező Európa-bajnok olasz védő, Leonardo Bonucci.

A kilencszeres olasz bajnok Leonardo Bonucci nyáron, szerződése lejártával távozott a Juventustól, melyet egy milánói kitérővel 2010 óta erősített, s szeptember 1-jén szabadon igazolható játékosként egy idényre írt alá a Bajnokok Ligája-induló Union Berlinnél.

A 36 éves, 121-es szeres olasz válogatott védő ugyanakkor nem lett alapembere a nem túl fényes őszt produkáló fővárosi csapatnak, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve tíz mérkőzésen 723 percet játszott, s egy gólt szerzett.

A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy Bonucci nem hogy a szerződésében szereplő egyéves hosszabbítási opcióval nem szeretne élni, hanem már télen szeretne távozni az Uniontól, s a téli szünet alatt már vissza is tért hazájába.

A lap ugyanakkor arról ír, hogy Bonuccinak az a nem titkolt célja, hogy megállapodjon az AS Romával, amellyel már egy hete egyeztet, José Mourinhóéknak pedig januárban mindenképp szükségük lesz egy belső védőre, ugyanis Chris Smalling továbbra is sérüléssel bajlódik, míg az elefántcsontparti Evan Ndicka az új év elején az Afrika-kupára utazik.

A Corrierre annyit megjegyzett, hogy Bonucci a 2023–2024-es idény végéig írhat alá Rómában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik