Bundesliga: a hivatalos Fantasy Managerben Szalai lett a legjobb csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.22. 10:03
null
A Fantasy Manager 1. fordulójának legjobb csapata (Fotó: bundesliga.de)
Az elmúlt hétvégén megkezdődött a Bundesliga 2017–2018-as idénye, ami egyben azt is jelenti, hogy elindult a német bajnokság hivatalos Fantasy Manager játéka is. Az első fordulóban a Hoffenheimben gólpasszt adó Szalai Ádám nyújtotta csatárként a legjobb teljesítményt a számítógépes játékban.

A Bundesliga hivatalos Fantasy Manager játékában a regisztráló felhasználók egy 15 játékosból álló keretet rakhatnak össze egy meghatározott összegből, majd minden forduló előtt kezdő tizenegyet állíthatnak ki. Az ebben szereplő játékosok a pályán nyújtott teljesítményük alapján pontokat kapnak a játékban.

A Bundesliga 1. fordulójában nyújtott teljesítménye alapján a Werder ellen 31 párharcot kezdeményező és ezekből 15-öt megnyerő Szalai Ádámot választották a játék szerkesztői az álomcsapatuk csatárának, aki 12 pontot hozott az őt csapatukba választó felhasználóknak.

A játékban a legtöbb pontot egyébként a Dortmund spanyol védője, Marc Bartra hozta 23 ponttal, míg a Hertha duplázó játékosa, Mathew Leckie 20 pontja is kiemelkedő.

Egyébiránt a Kicker szaklap erre a szezonra is megtartotta jó szokását, és osztályozta a játékosokat. Az 1-től 5-ig osztályzó lapnál hagyományosan az 1-es a legjobb osztályzat, itt Szalai első fordulóban nyújtott teljesítményét 4-esre értékelte az újság – nála rosszabb kalkulust csak Jeremy Toljan (4.5) kapott a Hoffenheimből.

Amúgy a Kickernél is akad Hoffenheim-játékos a hét csapatában, mégpedig a védő Kevin Vogt (2-es osztályzat). További érdekesség, hogy a Kicker és a Fantasy Manager álomcsapatai közötti átfedést Leckie valamint Christian Pulisic jelenti, ők mindkét „válogatottban” helyet kaptak.

A BUNDESLIGA FANTASY MANAGER 1. FORDULÓJÁNAK ÁLOMCSAPATA
Philipp Tschauner
(Hannover) 13 pont – Szokratisz Papasztathopulosz (Borussia Dortmund) 14 pont, Marc Bartra (Borussia Dortmund) 23 pont, Jetro Willems (Eintracht Frankfurt) 12 pont, Bastian Oczipka (Schalke 04) 13 pont – Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen) 12 pont, Christian Pulisic (Borussia Dortmund) 14 pont, Mathew Leckie (Hertha BSC) 20 pont, Walace (Hamburg) 12 pont, Caiuby (Augsburg) 12 pont – Szalai Ádám (Hoffenheim) 12 pont

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik