A Stuttgart gólvágója bejelentette távozási szándékát

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.24. 13:13
Borussia Dortmund v VfB Stuttgart - Bundesliga
Serhou Guirassy távozna a Stuttgarttól (Fotó: Getty Images)
A Sky Sports német kiadásának átigazolásokra szakosodott újságírója, Florian Plettenberg úgy tudja, hogy a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) legutóbbi idényében ezüstérmes VfB Stuttgart csatára, Serhou Guirassy jelezte távozási szándékát a klub vezetősége felé.

A francia-guineai kettős állampolgárságú 28 éves csatár több kisebb francia csapat után 2022-ben állt légiósnak és előbb kölcsönbe került a Rennes-től a VfB Stuttgarthoz, amely tavaly nyáron végleg megszerezte őt.

Guirassy ezt remek teljesítménnyel hálálta meg, hiszen 28 bajnokin 28 gólig és 2 gólpasszig jutott, azaz oroszlánrészt vállalt abban, hogy a Stuttgart általános meglepetésre ezüstérmesként zárt.

A 18-szoros guineai válogatott támadónak kifejezetten alacsony, 17.5 millió eurós a kivásárlási ára, így nem csoda, hogy topklubok figyelik.

Az átigazolásokra szakosodott német újságíró, Florian Plettenberg X-oldalán arról számolt be, hogy Guirassy közölte a VfB Stuttgart vezetőségével, hogy szeretne távozni, kegyeiért a Dortmund, az Arsenal és az AC Milan verseng.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik