Union Berlin: A Juventus megszégyenített – Leonardo Bonucci

Vágólapra másolva!
2023.09.14. 12:25
null
Leonardo Bonucci szerint a Juventus vezetői megalázták őt (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, az Union Berlinben futballozó Leonardo Bonucci úgy döntött, hogy perre megy korábbi csapata, a Juventus ellen. A 36 éves olasz labdarúgó most a döntése hátteréről is beszélt.

„Én is elolvastam a klub és a mester (Massimiliano Allegri – a szerk.) hamis állításait. Nem volt igaz például, hogy a klub már tavaly októberben, illetve idén májusban közölte volna velem, hogy azt szeretné, hogy távozzak. Mi több, májusban én jeleztem a vezetőség számára, hogy szívesen leszek akár az ötödik vagy hatodik számú védő is, miközben segítek a fiataloknak” – idézi Leonardo Bonuccit a Corriere dello Sport.

„A sajtóban elterjedő pletykák után a klub vezérkara – Giuntoli sportigazgatóval az élen – július 13-án közölte velem, hogy nem szerepelek a terveikben. A saját házamban közölték velem, hogy nem lehetek a játékoskeret tagja, mert szerintük a jelenlétem »ártana a csapat fejlődésének«. A Juventus megszégyenített, miután több mint 500 mérkőzésen léptem pályára fekete-fehérben” – füstölgött az EB-győztes belső védő.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik