Hertha: Azonnal panaszt lehet tenni, ha valamelyik gyerekem előnyt élvez – Dárdai Pál

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.01. 11:46
null
Dárdai Pál elengedte volna legidősebb fiát a Düsseldorfhoz (Fotó: Getty Images)
A Fortuna Düsseldorf elleni vereséggel kezdte a 2. Bundesliga 2023–2024-es idényét a Hertha BSC. A berliniek vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak ugyanakkor történelmi is volt a mérkőzés, mindhárom fiát egyszerre irányíthatta a pályán. A 47 éves szakember a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón beszélt a különös helyzetről – ezt a fussball.news szemlézte.

 

„Ők szerettek volna idejönni. Mindenhol máshol többet kereshettek volna, ajánlataik is voltak” – nyilatkozta a fiairól Dárdai Pál, aki sok kritikát kapott, mivel mindhárom gyerekét játszatta a Fortuna Düsseldorf elleni bajnoki nyitányon.

A Hertha BSC vezetője arról is beszélt, hogy ifj. Dárdai Pál iránt konkrétan a Düsseldorf érdeklődött: „Magam mondtam neki, hogy jó edzővel dolgozna ott, jók a körülmények, zöld utat adok neki”.A 47 éves szakember tanácsait végül a Hertha akadémiájának vezetője, Andreas„Zecke”Neuendorf bírálta felül, ő tárgyalt a játékossal, aki végül visszatért Berlinbe.

Dárdai arról is beszélt, hogy a csapat tiszteletben tartja a helyzetet és kialakulásáért senkit nem tart hibásnak. Emellett külön felhívta a figyelmet arra, ha bárkinek bármilyen gondja van, akár névtelenül is szólhat: „Akár szemtől szemben, akár névtelenül, azonnal panaszt lehet tenni, ha valamelyik gyerekem bármilyen előnyt élvez”.

A Hertha a bajnokság második fordulójában hazai pályán a Wehen ellen javíthat.

2. BUNDESLIGA
1. FORDULÓ

Fortuna Düsseldorf–Hertha BSC1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik