Dortmund: harc Hummelsért - Wenger megkontrázza Van Gaalt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 12:38
Továbbra sem jutott nyugvópontra Mats Hummels sorsa. Bár egyesülete, a Borussia Dortmund ragaszkodik a labdarúgóhoz, PL-s élkluboknál továbbra is napirenden van a megszerzése. Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger nem hagyja, hogy a Manchester Unitedot átvevő Louis van Gaal „lenyúlja” előle a 25 éves világbajnokot.

Az MU sajtóhírek szerinti 20 millió fontos ajánlatát Jürgen Klopp érdemben szinte szóra sem méltatta – „Ilyen kevés pénzért azonnal felejtsék el!” –, a németek ennek az összegnek a másfélszeresére számítanak. Nem alaptalanul, a transfermarkt.de is hasonló nagyságrendben lőtte be az értékét, miután szerződése 2017-ig érvényes.Az MU sajtóhírek szerinti 20 millió fontos ajánlatát Jürgen Klopp érdemben szinte szóra sem méltatta – „Ilyen kevés pénzért azonnal felejtsék el!” –, a németek ennek az összegnek a másfélszeresére számítanak. Nem alaptalanul, a transfermarkt.de is hasonló nagyságrendben lőtte be az értékét, miután szerződése 2017-ig érvényes.

Angol sajtóhírek szerint Wenger napra, de még inkább órára, percre kész tájékoztatást kért Hummels és az MU közötti állapotokról, hogyha mégis olyan szintre jutnának egymással a felek, akkor tudjon reagálni. Adott esetben ráígérni.

A két angol nagyklub között hátvédkérdésben Thomas Vermaelen miatt is nyitva van egy kapu: az MU a 28 éves belgával is kokettál – speciel a Barcelonánál is felvetődött a neve –, és mivel neki jövőre lejár a szerződése, nagyságrendileg 10 millió font körüli összegért elméletben megszerezhető lenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik