Videó: Gascoigne lazán táncolt, majd helikopterből ugrott vízbe

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.03.17. 16:21
Ki emlékszik még az angol futball-legendára, Paul Gascoigne-ra? Az 53 éves egykori játékos évekkel ezelőtt borzalmas állapotban volt, egyszer úgy kapták lencsevégre, hogy egy szál kabátban szállt ki az autójából. Mára azonban olyannyira összeszedte magát, hogy az olasz Celeb vagyok, ments ki innen című televíziós műsorban is szerepet kapott. Nem is untatta a nézőket – írja a Sport Bible.

A tévéműsor hétfőn kezdődött el, Gascoigne pedig igencsak emlékezetes belépővel érkezett meg a sztárokkal teli szigetre. Az 53 éves legenda zebracsíkos felsőben és rózsaszín rövidnadrágban táncolt, a kamerát egyszerűen nem lehetett levenni róla.


Azt hinnénk, hogy már ez a kis tánc is megizzasztotta a Spurs és a Newcastle United korábbi középpályását, de nem! Gascoigne-nak az sem jelentett gondot, hogy egy helikopterből kellett a vízbe ugornia – habozás nélkül megcsinálta, majd egyből mutatta, minden rendben van.


A műsor egyébként Hondurasban zajlik, a győztes 100 000 dollárt vihet haza. Nos, a volt angol válogatott futballistának nincsenek anyagi gondjai. Elmondta, ha megnyerné a versenyt, jótékony célokra ajánlaná fel a pénzt – ebben nagy szerepet játszik Jay unokaöccse, aki 22 évesen elhunyt, miután súlyos mentális betegséggel küzdött.

A négy évvel ezelőtti képeket elnézve, magának az ikonikus labdarúgónak is komoly problémái voltak, azonban úgy tűnik, neki végleg sikerült a sötét múltat maga mögött hagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik