Egy pontot szerzett a Topolya Belgrádban

Vágólapra másolva!
2021.04.10. 19:00
null
(Fotó: FK TSC, archív)
A tabella harmadik helyén álló Csukaricski vendégeként a Topolya gól nélküli döntetlent játszott a szerb Szuperliga 31. fordulójában.

SZERB SZUPERLIGA
31. FORDULÓ
Csukaricski–Topolya 0–0
Belgrád
, Csukaricski Stadion, zárt kapuk mögött. V: Siroki
Csukaricski:
D. Petrovics – Kamenovics (Tosics, a szünetben), Sapics, Tanaszijevics, M. Sztevanovics – Mijailovics, Docsics – Savic (Ergelas, 86.), D. Pantics (S. Kovac, a szünetben), Csolovics (Kajevics, 55.) – D. Jovanovics (Rakonjacs, 55). Vezetőedző: Dusan Djordjevics
TSC:
N. Filipovics – N. Petrovics, Damjanovics, Babics (Antonics, 9.), M. Petkovics – Tomanovics – Zec (Djokovac, 86.), Banjac, Milicsevics, Sztanojev (Duronjics, a szünetben) – Lukics. Vezetődző: Mladen Krsztajics

Értékes egy pontot szerzett a Topolyai Sport Club a szerb Szuperliga 31. fordulójában: az észak-bácskai együttes a táblázat harmadik helyén álló, belgrádi Csukaricski otthonában lépett pályára, és a találkozó gólnélküli döntetlennel ért véget.

A legnépszerűtlenebb eredményre nem sokan számítottak azok után, hogy az első tizenkét percben a hazaiak és a vendégek is egy-egy kapufáig jutottak.

A TSC játékosai közül Mihajlo Banjacnak volt egy hatalmas helyzete, ami kimaradt, s ahogy múlt az idő, a két csapat inkább a védekezésre figyelt, így – csakúgy, mint az őszi idényben – ezúttal is 0–0-val ért véget a mérkőzés.

A 46 ponttal hetedik helyen álló TSC jövő vasárnap a Vozsdovacot fogadja a zentai Városi Stadionban.

PERCRŐL PERCRE

90+3. PERC VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!

90+1. perc
Egy pocsék indítás ott, egy Damjanovics által kifejelt beadás ott, majd Filipovics szépen jön ki Dudics ballábas kornerére.

Három perc a ráadás.

86. perc Mitar Ergelas be, Szavics le.

86. perc Nincs bent ez, sem Lukics passzol remekül a balján felfutó Zechez, aki jobbal kissé jobbról tízről kapura lő, de ment jobbravetődve nagy bravúrral Petrovics kapus!

83. perc Szabadrúgás a 16-os jobb sarka elől, Lukics ballal nem sokkal lő a rövid, azaz a bal felső sarok fölé! A hazai kapus nagyot repülve biztosított.

79. perc Docsics jobb oldali beadását az ötös jobb sarkáról a rövid alsó mellé fejeli. Majdnem meglett idénybeli 2. gólja.

Érdekes, Rakonjac 25. bajnokija az idényben, az előző 24-en összesen 542 percet játszott.

76. perc Sztefan Sapics kap sárga lapot Lukics ellökéséért. Rakonjac megindul a jobbon, remekül lép elé Damjanovics.

Rakonjacs, nem Rakonjac, montenegrói válogatott a középcsatár.

74. perc Kovac odarúg Tomanovicsnak, ápolás. És hazai bedobás, de hamar elrontja a beadást Rakonjac.

Kovac középső középpályás, 21 éves, kétszeres bosnyák U21-es válogatott. Ő a Crvena zvezda neveltje. Testvére, Vukan dettó, ő ma már a hazai, jónevű Alfa Modrica játékosa.

65. perc Lukics ad pocsék passzt a meginduló Zecnek, hazaad előle Sztevanovics. Könnyedén.

60. perc Igen kényelmesen passzolgat a két csapat, mintha elégedettek lennének az 1-1 ponttal, és nem mernének kitámadni.

A legértékesebb hazai játékos a csk. Docsics, 1.3 millió eurós a játékjoga a Transfermarkt szerint. 27 éves a szűrő, volt a B-válogatott kerettagja, a Rad Obrenovac neveltje.

56. perc Banjac lő ballal 23-ról, középről egy szabadrúgást nem sokkal a léc fölé. De biztosított a hazai kapus, egyébként is középre ment a labda.

55. perc Kettős hazai csere, Jovanovicsot Marko Rakonjacs váltja legelöl, Csolovicsot pedig Asmir Kajevics.

50. perc Mezőnyjátékkal, sok-sok rossz passzal.

46. PERC FOLYTATJUK!

46. perc A vendégeknél Sztanojevet Borko Duronjics váltja, a vendégeknél Nemanja Tosics be, Kamenovics le, Stefan Kovac be, Pantics le.

45+3. PERC VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!

45+2. perc Miladin Sztevanovics felökleli Tomanovicsot, ez is sárga lap.

Két perc a ráadás.

45. perc Marko Dodics túlpörgött, sárga lapot kap Banjac ellökéséért. A vendégjátékos kicsit azért túlreagálta.

43. perc Két veszélyes jobb oldali beadás a hazaiaktól, az elsőt a jobb sarok mellé fejelte nyolcról Savic. Aki sokszoros bosnyák U-válogatott, ezért nem Szavics.

42. perc Pantics lő jobbal 13-ról, kissé jobbról a vendégkapusba.

41. perc Szasa Tomanovics löki ellenfelét durván a levegőben, sárga lap.

39. perc A beadás rossz, a másik oldalon Tomanovics kornere után Lukics perdítése dettó.

A védő 7. bajnokiján a 3. sárga lapját kapta.

37. perc Pantics lőne 26-ről, középről, de ellöki Szlavko Damjanovics, sárga lap.

32. perc Banjac ad be jobbról ballal egy szabadrúgást, kifejeli a labdát kényelmesen Savic.

28. perc NINCS BENT, Lukics remek passzt ad Banjacnak, aki ballal tízről a kivetődő, balra elmozduló kapusba lő. ZICCERT VOLT PEDIG, nem is kicsi.

25. perc Petrovics kapus vetődik ki szépen a bal alsó előtt a felfutó Sztanojev elé.

22. perc Zec felborítja a jobbon Sztevanovicsot, sárga lap nincs. A drukkerek vígan dudálgatnak a stadion előtt, ennek ellenére rossz a beadás.

16. perc Dodics ad fel jobbról ballal egy 30 méteres szabadrúgást Filipovicsnak. Az MTK és a Videoton egykori kapusának, utóbbi 2008-ban 50 ezer eurót adott érte.

12. perc LÉC, egy szép bal oldali, lapos Zec-beadást Lukics ballal hétről a lécre lő!

9. perc Csere, Babics le, Goran Antonics be.

7. perc Mellé, nagyon, középről, 22-ről ballal a bal alsó mellé gyötri a labdát Milicsevics. Babics jobb válla fáj most, ápolás.

6. perc KAPUFA, egy jobb oldali Pantics-szögletet kissé balról, három méterről majdnem a rövid felsőbe fejel Csolovics.

3. perc Babicsot kell ápolni egy belemenés után.

1. PERC ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

A hazaiak tiszta fehérben, a vendégek tiszta sötétkékben.

Egy kis örökmérleg: 3 találkozó, 1–1 sikerrel, 2–2 góllal.

Szasa Tomanovics, a topolyaiak csapatkapitánya kiemelte, rendre kemény csatát vívnak a Csukaricskivel, amellyel szemben hatványozottan fontos a hibák számának minimálisra csökkentése. Ha ez sikerül, esélyük nyílik a három pont megszerzésére. A két gárda őszi, Zentán megrendezett egymás elleni bajnoki mérkőzése gól nélküli döntetlennel ért véget.

„Hét nap alatt ez lesz a harmadik erőpróbánk – mondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Dusan Bajics, a TSC másodedzője. – A Csukaricski ragyogóan szerepel az idényben, teljesen megérdemelt a jelenlegi harmadik helyezése.”

Kemény dió lesz. A tabella harmadik helyén álló Csukaricski vendége lesz szombaton a szerb élvonalban a Topolya. A tavasz eddigi legnehezebbnek ígérkező idegenbeli mérkőzését játssza szombaton a Topolya, amely a tabellán harmadik Csukaricski otthonában lép pályára a Szuperligában.

Három, veretlenül megvívott meccs után kapott ki ismét a szerb élvonalban a Topolya. Októberben hazai pályán 7−0-ra győzött, vendégként azonban kedden kikapott a Novi Pazartól a Topolya a szerb Szuperligában. A hazaiak Bojica Nikcsevics révén már a hetedik percben megszerezték a vezetést. A TSC mindent megtett az egyenlítésért, Marko Petkovics lövése után a labda a kapufán csattant, majd a 72. percben a Novi Pazar szerzett újabb gólt. Noha Szasa Tomanovics a 76. percben szépített, egyenlíteni már nem tudott a Topolya.

ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A CSUKARICSKI–TSC LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉBEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik