Sportfogadás: negyedmilliárd forint nyereményt hozott a PSG–Real Madrid rangadó

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.18. 15:49
null
Fotó: Szerencsejáték Zrt.
A Tippmixen és a Tippmixprón is kiemelt fogadói érdeklődés övezte a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi és szerdai mérkőzéseit, a Paris Saint-Germain–Real Madrid (1–0) találkozóhoz köthető tippek száma pedig az 1 milliót is meghaladta – olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.


A fogadók majdnem majdnem 279 millió forint nyereményt könyvelhettek el a Real párizsi vendégjátéka miatt. A győztes találatot Kylian Mbappé szerezte a hajrában – azok a fogadók, akik számítottak a francia támadó gólszerzésére, 2.10-es oddsszal kalkulálhattak.

A Sporting CP–Manchester City (0–5) párharc első felvonására majdnem 190 millió forint nyeremény kapcsolódott. A „Melyik csapat kap több büntetőlapot?” fogadási esemény kapcsán 50 ezernél is több tipp lett tökéletes, miután a hazaiak három, a vendégek egy sárga lapot gyűjtöttek be, kiállítás pedig nem volt.

A szerdai Internazionale–Liverpool (0–2) rangadón az „1X2” piacon megtett közel 347 ezer tippnek az 52 százaléka számított vendéggyőzelemre, amelyért akár 2.20-as oddsot is el lehetett érni.

A Salzburg–Bayern München (1–1) mérkőzésen az iksz 6.00-s oddsot jelentett az „1X2” soron azoknak a fogadóknak, akik számítottak a meglepetésre – a találati arány 10 százalékos volt. Szögletből nem volt hiány a mérkőzésen, összesen 15 sarokrúgást végeztek el a csapatok, ami a „Szögletszám 12.5” piacon 2.97-es oddsot eredményezett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik