PSG: hatalmas összeget fizettek Mbappéék az októberi késésük miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.15. 16:52
Mint arról októberben beszámoltunk, a francia élvonalbeli bajnokságban szereplő PSG két labdarúgója, Kylian Mbappé és Adrien Rabiot azért késett el a Marseille elleni meccs előtti taktikai értekezletről, mert megnézték az aznap rendezett el Clásicót. Az As most kiderítette, hogy mennyit kellett fizetniük a futballistáknak, akik a Barca–Real miatt nem érkeztek meg időben a meetingre.

A spanyol lap úgy tudja, hogy a klub mindkét játékost 180 ezer eurós büntetéssel sújtotta, ami átszámítva nagyjából 57 millió forintnak felel meg. Az összeget a PSG alapítványa részére kellett átutalniuk a futballistáknak.a klub mindkét játékost 180 ezer eurós büntetéssel sújtotta, ami átszámítva nagyjából 57 millió forintnak felel meg. Az összeget a PSG alapítványa részére kellett átutalniuk a futballistáknak.

A Marseille elleni mérkőzést egyébként 2–0-ra megnyerte a párizsi csapat, ám Rabiot-t és Mbappét is csak a kispadra jelölte Thomas Tuchel, a klub német vezetőedzője. Később mégis pályára léptek, és utóbbi egy gólt is jegyzett.

Rabiot-val mellesleg ekkortájt kezdődtek a problémák, hiszen a 23 éves középpályás nyíltan kijelentette, hogy távozni akar. December 5. óta nem lépett pályára a PSG-ben, és az öltözőből is kitiltották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik