MLS: Gazdag az eddigi legjobb idényét is túlszárnyalná

MTI/K. B.MTI/K. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.05. 22:26
null
Gazdag ebben az évadban is remekelne (Fotó: Török Attila)
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union magyar válogatott labdarúgója szerint jó úton jár, hogy túlszárnyalja az előző idénybeli teljesítményét, amelyet pályafutása eddigi legjobbjának tart – írja az MTI.

 

„Nekem és a csapatnak is nagyon jól kezdődött az idény, öt forduló után vezetjük a bajnokságot, én pedig négy meccsen is betaláltam. Ez a lendület reményeim szerint az egész évadban kitart” – mondta kedden az M1 aktuális csatornának a középpályás.

A 26 éves futballista – aki eddig minden meccsén kezdő volt – úgy véli, az idén még erősebb a klubcsapata, így akár túlszárnyalhatja tavalyi eredményét, amikor a Keleti főcsoport döntőjében maradt alul.

„Jelenleg nagyon jó helyen vagyok, az idény végéig van szerződésem. Cél a trófea – jelentette ki Gazdag. – Önbizalommal játszunk minden meccsen, olyan állapotban vagyunk, amikor minden összejön.”

A nemzeti együttesről azt emelte ki, hogy vegyes érzésekkel tért vissza az Egyesült Államokba, mert a szerbek ellen jobban játszottak, mégis kikaptak, míg Észak-Írország vendégeként rosszabbul futballozva nyertek. Kifejtette, labdabirtoklásban kellene fejlődni, mert ha a Nemzetek Ligájában nem lesz náluk a labda, akkor a riválisok „szétfuttatják a csapatot.”

Gazdag szerint a magyarok az Európa-bajnok, de a vb-ről lemaradt olaszok, az Eb-ezüstérmes angolok, illetve a németek ellen sem lesznek esélyesek, ahogy a tavalyi Eb-n sem voltak egyetlen ellenféllel szemben sem, de a céljuk, hogy megnehezítsék a riválisok dolgát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik