Megyék Csatája: Kikapni rossz érzés, Horváth Tamástól kikapni még rosszabb – Majka

Vágólapra másolva!
2020.09.30. 14:34
Ismert sportolók, zenészek, tévés személyiségek mérték össze tudásukat a Megyék Csatája elnevezésű, a Mediaworks által szervezett e-sport versenyen, kedden a budapesti Work N Play Esport Clubban. Az eseményen két égtájvezető, Horváth Tamás és Majoros Péter „Majka” nyilatkozott az NSO Tv-nek. 

„Játszani csak úgy lehet, ha van benne verseny. Én társasjátékot is csak így tudok játszani. Kikapni nem jó érzés, Horváth Tamástól kikapni pedig még rosszabb, ezért nem hagyhattam nyerni” – mondta Majka.

„Nem csak a FIFA, a foci szabályaival sincs tisztában, azt sem tudja, melyik kapura kell támadni. De jó volt vele játszani, ritka, hogy háttal egy fa mögött guggolva, becsukott szemmel is le tudom győzni az ellenfelet, ez most megvalósult” – tette hozzá a műsorvezető.

Horváth Tamás ugyan nem győzte le Majkát, ennek ellenére nagyon élvezte a keddi napot, ahol a League of Legends játékot is kipróbálhatták a résztvevők. Bár FIFA-val eddig nem játszott sokat, legközelebb már felkészültebben fog leülni Majoros Péterrel játszani.

„A fiam régóta nyüstöl, hogy vegyem meg a FIFA-t, most hazamegyek, és elkezdek vele játszani. Megtapasztaltam milyen jó is ez, ugyanis tényleg nagyon kikapcsol” – mondta a zenész.

Az interjúból kiderül, Majka melyik videojátékot élvezte a legjobban az elmúlt időszakban, illetve az is, melyik futballistát kedveli leginkább Horváth Tamás.

A nevezés a megyekcsataja.hu oldalon zajlik, a jelentkezéssel kapcsolatos részleteket ott lehet megtudni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik