Labdarúgás: mára ígérte a bejelentést, meg is tette Fernando Torres – videó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.28. 14:09
null
Torres elhúzta a szánk előtt a mézesmadzagot (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, kedden titokzatos bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán Fernando Torres, a spanyolok világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgója, amely után arra következtethettünk, hogy a visszatérést fontolgatja. Pénteken pedig bejelentést is tett a közösségi oldalain, ám nem éppen olyat, amire a legtöbb ember számított – írta meg az As és a Mundo Deportivo is.

 

„Csak egyféleképpen tudom értelmezni az életet: játszva. Ezért úgy döntöttem, visszatérek. Pénteken elárulom, hol” – írta Fernando Torres még kedden az Instagramon. Ma (pénteken) pedig érkezett is tőle a hivatalos bejelentés a jövőjét illetően.

Torres a Twitter-posztjában megköszönte, hogy sokan üdvözölnék a visszatérését, de leszögezte, azt fogja csinálni, amit a legjobban szeret:

„Visszatérek ma, a Nemzetközi Játéknapon, hogy azt tehessem, amit minden gyerek a legjobban szeret: játszani. És ezt a családommal és a barátaimmal fogom együtt csinálni. Soha ne hagyd abba a játékot! Köszönöm neked, Juguettos!” Megjegyezte: szeretné elérni, hogy a gyerekek is megtalálhassák azt az utat, amely boldoggá teszi őket, legyen az futball vagy bármi más.


Bejelentésével Torres a játék fontosságára akarta felhívni a figyelmet, és kiállt a Juguettos – Spanyolország egyik leghíresebb játékboltja – kezdeményezése mellett, amely a Nemzetközi Játéknap alkalmából (amelyet ma, május 28-án ünnepelnek) jött létre.

Torres tehát nem tér vissza a profi labdarúgásba, hanem egy híres játékbolt reklámarca lett.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik