B. D. K. 2021.05.28 14:09 Frissítve: 2021.05.28 15:40

Labdarúgás: mára ígérte a bejelentést, meg is tette Fernando Torres – videó

Mint arról beszámoltunk, kedden titokzatos bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán Fernando Torres, a spanyolok világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgója, amely után arra következtethettünk, hogy a visszatérést fontolgatja. Pénteken pedig bejelentést is tett a közösségi oldalain, ám nem éppen olyat, amire a legtöbb ember számított – írta meg az As és a Mundo Deportivo is.

Torres elhúzta a szánk előtt a mézesmadzagot (Fotó: Getty Images)

 

„Csak egyféleképpen tudom értelmezni az életet: játszva. Ezért úgy döntöttem, visszatérek. Pénteken elárulom, hol” – írta Fernando Torres még kedden az Instagramon. Ma (pénteken) pedig érkezett is tőle a hivatalos bejelentés a jövőjét illetően.

Torres a Twitter-posztjában megköszönte, hogy sokan üdvözölnék a visszatérését, de leszögezte, azt fogja csinálni, amit a legjobban szeret:

„Visszatérek ma, a Nemzetközi Játéknapon, hogy azt tehessem, amit minden gyerek a legjobban szeret: játszani. És ezt a családommal és a barátaimmal fogom együtt csinálni. Soha ne hagyd abba a játékot! Köszönöm neked, Juguettos!” Megjegyezte: szeretné elérni, hogy a gyerekek is megtalálhassák azt az utat, amely boldoggá teszi őket, legyen az futball vagy bármi más.


Bejelentésével Torres a játék fontosságára akarta felhívni a figyelmet, és kiállt a Juguettos – Spanyolország egyik leghíresebb játékboltja – kezdeményezése mellett, amely a Nemzetközi Játéknap alkalmából (amelyet ma, május 28-án ünnepelnek) jött létre.

Torres tehát nem tér vissza a profi labdarúgásba, hanem egy híres játékbolt reklámarca lett.


2021.09.18 17:47:26

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

Schäfer, Szendrei Ákos és Hahn is pályára lépett a dunaszerdahelyieknél, 2–1-re győztek a Ruzomberok ellen.

2021.09.16 16:09:12

Minden más foci TŐKE JÁNOS

Nem tudta megverni a topolyai csapat a Napredakot, pedig a 93. percben nagyon közel állt az egyenlítéshez.

2021.09.15 23:58:00

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A bűnözőknél az a baj, ha nyomot hagynak maguk után, mert akkor elkapják őket a rendőrök, az emberiség igazán nagy alakjai viszont akaratlanul megteszik ezt.

2021.09.15 00:07:44

Minden más foci THURY GÁBOR

Ma lenne 80 éves a Császár – ahogyan ő cselezett, azt nem lehetett tanítani.