Hollandia: az Ajax játékosát letartóztatták súlyos fenyegetés miatt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.11.22. 21:20
null
Az Ajax játékosa most biztos nincs ilyen mosolygós kedvében (Fotó: AFP)
Az utrechti rendőrség súlyos fenyegetés miatt letartóztatta Mohamed Ihattarent, az Ajax futballistáját kedd délután –írja a telegraaf.nl.

 

A marokkói labdarúgót Utrechtben tartóztatták le a rendőrök. A szomszédok közül többen is látták, ahogyan behatolnak a házba, s elviszik a 20 esztendős futballistát, akit azonnal a helyi rendőrségre szállítottak.

Az utrechti rendőrség nem szeretne információkat közölni, de a nyomozáshoz közel álló források megerősítik, hogy Ihattarent súlyos fenyegetés miatt tartóztatták le. Egyelőre nem tudni, hogy a játékosnak börtönben kell-e maradnia a nyomozás ideje alatt – holland sajtóhírek szerint ez könnyen elképzelhető.

A fiatal futballista karrierje ígéretesen indult a PSV-ben, de édesapja halála után mentális problémákkal küzdött, ráadásul az eindhoveni klub korábbi vezetőedzőjével, Roger Schmidttel is összeveszett.

2021 nyarán a Juventushoz szerződött, amely egyből kölcsönadta a Sampdoriának. Idén januárban az Ajaxhoz került kölcsönbe, ám már az amszterdami együttes sem számít rá – január 1-én ismét a torinói egyesületnél kellene jelentkeznie.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik