ESM: megint a Barca és a Man. City uralja a hónap csapatát

Vágólapra másolva!
2017.12.04. 16:30
null
Kevin De Bruyne (háttal) és Nicolás Otamendi is bekerült november álomcsapatába (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – novemberben is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe a Barcelona és a Manchester City is három-három játékost ad, akárcsak októberben.

 

A katalánokat Marc-André ter Stegen, Samuel Umtiti és Jordi Alba, míg Pep Guardiola együttesét Kyle Walker, Nicolás Otamendi és Kevin De Bruyne képviseli a hónap tizenegyében. A két klub játékosai közül az októberi csapatból Lionel Messi és Leroy Sané került ki, Alba és Walker pedig be.

A francia bajnokságban listavezető Paris Saint-Germain Neymar és Edinson Cavani személyében két támadót ad a hónap álomcsapatába, míg a legtöbb szavazatot Mohamed Szalah, a Liverpool kiválósága kapta.

A Nemzeti Sport által leadott csapat ezúttal hét helyen (Ter Stegen, Jordi Alba, De Bruyne, Eriksen, Szalah, Cavani, Neymar) egyezik meg a végleges együttessel.

AZ ESM NOVEMBERI ÁLOMCSAPATA (4–4–2)
Marc-André ter Stegen
(Barcelona, 6 szavazat) – Kyle Walker (Manchester City, 4), Nicolás Otamendi (Manchester City, 4), Samuel Umtiti (Barcelona, 6), Jordi Alba (Barcelona, 4) – Mohamed Szalah (Liverpool, 9), Kevin De Bruyne (Manchester City, 8), Christian Eriksen (Tottenham, 5), Neymar (PSG, 5) – Edinson Cavani (PSG, 7), Mauro Icardi (Internazionale, 6)

A SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPAT
AZ OKTÓBERI ÁLOMCSAPAT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik