ESM: Barcelona–Man. City 3–3 – íme, a hónap csapata!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.01. 13:35
null
A Manchester Cityből Kevin De Bruyne (balra) és Leroy Sané is bekerült október álomcsapatába (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – októberben is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe a spanyol bajnoki listavezető FC Barcelonából és a Premier League-ben éllovas Manchester Cityből is három labdarúgó került be.

 

A katalánokat Marc-André ter Stegen, Samuel Umtiti és Lionel Messi, míg Pep Guardiola együttesét Nicolás Otamendi, Leroy Sané és Kevin De Bruyne képviseli a hónap tizenegyében.

A Nemzeti Sport csapata kilenc helyen egyezik meg a végleges együttessel, szerkesztőségünk Goncalo Guedes és Edinson Cavani helyett az egyaránt öt gólt és két gólpasszt felmutató Eden Hazard-t és Mohamed Szalahot jelölte az „álomgárdába”.

AZ ESM OKTÓBERI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Marc-André ter Stegen
(FC Barcelona, 7 szavazat) – Thomas Meunier (PSG, 4), Nicolás Otamendi (Manchester City, 5), Samuel Umtiti (FC Barcelona, 7), Joshua Kimmich (Bayern München, 7) – Kevin De Bruyne (Manchester City, 12), Goncalo Guedes (Valencia, 5), Leroy Sané (Manchester City, 6) – Lionel Messi (FC Barcelona, 10), Ciro Immobile (Lazio, 8), Edinson Cavani (PSG, 7)

A SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPAT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik