Aranylabda: CR címlapja miatt tiszteletlenséggel vádolják a gála szervezőit

Vágólapra másolva!
2021.11.30. 13:42
null
„Ezt miért?” (Fotó: Annie Leibovitz/Vanity Fair)
A hétfő este megrendezett Aranylabda-díjátadó gálájának egy pontján a rendezvény szervezői meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozták az eseménytől távol maradó, a szavazáson hatodik helyen végző ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót, és a műsort levezető Didier Drogbát, amikor megmutatták kettejük közös, a 2010-es világbajnokság felvezetőjeként készített címlapfotóját...

Mint ismert, a hétfő esti Aranylabda-díjátadón Lionel Messi hetedszer vehette át a naptári év legjobbjának járó elismerést, miközben a nemezisének tartott Cristiano Ronaldo „mindössze” a hatodik helyen zárt a voksoláson. A gálaműsort vezető korábbi kiváló csatár, Didier Drogba egy ponton meglehetősen kellemetlen helyzetbe került, amikor a szervezők – talán tréfának szánva – Drogba és a gálától távol maradó, korábbi ötszörös győztes Cristiano Ronaldo egy, a 2010-es világbajnokság alkalmából készített közös címlapfotóját tették ki a színpad kivetítőjére.

Drogba maga sem értette, hogy a Vanity Fair 2010. júniusi címlapjának bemutatására mi szükség volt, kérdezte is műsorvezető társától, a francia újságíró Sandy Heribert-től, hogy „ezt miért” kellett megmutatni...

Ennek ellenére a közönség jól szórakozott a 11 évvel ezelőtti félmeztelen fotókon – az alábbi felvétel szerint Lionel Messi, Robert Lewandowski és Kylian Mbappé is nagyot derült az Annie Leibovitz sztárfotós által készített képen.

A fotó bemutatása valószínűleg nem függetleníthető attól, hogy Cristiano Ronaldo a gála előtt a közösségi oldalán fejtegette, a szervezők visszaéltek a nevével, amikor arról beszéltek, hogy egyetlen célja, hogy Lionel Messit megelőzze az Aranylabdák számában és hazugsággal vádolta meg a díjat odaítélő France Football főszerkesztőjét, Pascal Ferrét.

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik