Anglia: tragédia – villámcsapás érte a pályán, elhunyt a kilencéves fiú

Vágólapra másolva!
2021.05.13. 12:35
Blackpoolban egy kilencéves fiú futballozott az egyik helyi pályán késő délután, amikor villámcsapás érte. Súlyos sérülései után rögtön kórházba szállították, de néhány órával később a rendőrség megerősítette, nem élte túl a tragikus esetet – írja a Sky Sports.

A fiú nem sokkal 17 óra után futballozott az egyik blackpooli pályán, amikor belecsapott a villám. Súlyos sérülései után azonnal kórházba szállították, ám néhány órával később a rendőrség megerősítette, nem élte túl a balesetet.

A Spirit of Youth Junior FC – amelynek a pályáján történt a tragikus esemény – így reagált: „A lehető legnagyobb sajnálattal közöljük, hogy a fiatal fiú, akit villámcsapás ért, elhunyt. A tragikus incidens a mi pályánkon történt, a Common Edge-en, de nem edzés közben. Mint klub, le vagyunk sújtva.”

A klub hozzátette, hogy mindenben segítik majd a családot és azokat is, akik jelen voltak a villámcsapás pillanatában.

Természetesen a rendőrség is nyilatkozott az eset után.

„Habár a vizsgálatok még mindig tartanak, jelenleg úgy hisszük, hogy a fiú valóban a villámcsapás miatt hunyt el. A kórházban az orvosok mindent megtettek az életéért, de nem lehetett megmenteni. Ezt követően értesítettük a családot, a família számíthat a rendőrség támogatására” – áll a hivatalos rendőrségi közleményben.

Twitteren a Liverpool középpályása, James Milner is megemlékezett Jordanről: „Egy különleges fiú most túl hamar távozott. Nyugodj békében, Jordan!”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik