A Nemzeti Sport nyerte el a Hoffer-kupát

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.05.23. 22:33
null
A Nemzeti Sport csapata nyerte meg a Pécsen megrendezett Hoffer-kupa kispályás tornát (Fotó: Szűcs Attila)
Négy év után Pécsen vehette át újra a Nemzeti Sport csapata a Hoffer-kupát, miután hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) éves kongresszusa után megrendezett hagyományos kispályás futballtornát.

A címvédő legyőzésével kezdte a hagyományos Hoffer-kupát a Nemzeti Sport csapata, amely 5–1-re diadalmaskodott az Index együttese felett, majd azzal a lendülettel a „Határontúliak” csapatát is legyőzte 2–0-ra, így 2019 után újra megszerezte a trófeát. A csapat összeállítása: Bobory Balázs, Bódi Csaba, Csillag Péter, Deák Zsimond, Fazekas Zoltán (edző), Győri Ferenc, Somlóvári Dávid, Szöllősi György és Vincze Szabolcs.

A torna gólirálya Bobory Balázs lett, az egyetlen játékos, aki valamennyi csapat kapujába betalált, még a sajátjába is. A torna legjobb kapusának Szucher Ervint, a legjobb játékosának Dankai Pétert választották, mindketten a „Határontúliak” együttesét erősítették, amely végül második helyen végzett.

A korábbi élvonalbeli futballista, Bobory Balázs lett a Hoffer-kupa gólkirálya
A korábbi élvonalbeli futballista, Bobory Balázs lett a Hoffer-kupa gólkirálya

 

Kollégáink más sportágakban is összemérték erejüket, a teqballversenyt Sus Róbert (PUSKAS.COM) nyerte meg, a kosárlabdát Szabó Máté (Sport Tv), a Thékes-kupa teniszversenyt pedig Szalay Attila (Rekreátor Magazin) és a címvédő Kádár Zoltán (Marosvásárhelyi Rádió), a mezőnyt ugyanis két részre osztották; előbbi a hatvan év felettiek kategóriájában diadalmaskodott, utóbbi a hatvan év alattiakéban. A sportnapon mintegy negyven újságíró vett részt.

A szakmai rendezvény első napján ellenszavazat nélkül újabb öt évre Szöllősi Györgyöt választották meg az MSÚSZ elnökének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik