Socca: Brazília, Peru és Nicaragua lesz a magyarok ellenfele a Copa Americán

Vágólapra másolva!
2024.02.07. 09:40
A Copa Americán szerepem a magyar socca válogatott (Fotó: Socca Hungary/FB)
Címkék
Brazília, Peru és Nicaragua csapata lesz a magyar socca-válogatott ellenfele az E csoportban a mexikói Socca America's Fiestán.

„Nem igazán ismerjük Nicaragua és Peru válogatottját, lesz miből felkészülnünk a következő napokban. Attól, hogy eme két ország nem socca nagyhatalom, ugyanolyan erős ellenfélnek számít, mint Brazília. Célunk természetesen a csoportelsőség, őszintén bízom a csapatomban, melyben a rutin ötvöződik a fiatal lendülettel, ami recept lehet a sikerre” – idézte a hazai szövetség közleménye Roni Ribeiro Da Silvát, a magyar válogatott szövetségi kapitányát.

Az 5+1-es kispályás labdarúgás Copa Américáján Európából a magyarokon kívül a spanyolok, az angolok és a belgák játszanak majd. A cancúni torna résztvevői között ott lesz többek között Argentína, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Kolumbia, Uruguay, Mexikó és Chile legjobbjai is. Egyenes ágon a csoportelsők jutnak tovább, de a legjobb csoportharmadik is folytathatja a küzdelmeket. Az eseményt február 21. és 26. között rendezik Mexikóban.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik