Liverpool: 40 millió fontot adnának a szaúdiak Fabinhóért – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.13. 13:13
null
Fabinho a felkészülést Liverpoolban kezdte meg (Fotó: Getty Images)
A szaúd-arábiai bajnokságban szereplő Al-Ittihad egy 40 millió fontos ajánlatot készül tenni a Premier League-ben szereplő Liverpoolnak a klub 29 éves középpályásáért, Fabinhóért – jelenti a The Athletic újságírója, David Ornstein.

 

Miután Jordan Henderson erősen fontolgatja, hogy távozzon a Premier League-ben szereplő Liverpooltól, a „vörösök” a napokban újabb középpályásukat veszíthetik el. A The Athleticen publikáló David Ornstein arról számolt be, hogy a Liverpoolnak egy 40 millió fontos ajánlatot készül tenni Fabinho játékjogáért a Karim Benzemával és N'Golo Kantéval fémjelzett Al-Ittihad.

A 29 éves Fabinhót még három évig szerződés köti az angol bajnokság legutóbbi idényének ötödik helyezettjéhez, de a szaúdi klub kivásárolná ebből. A brazil védekező középpályás esetleges távozásával nem maradna klasszikus hatosa Jürgen Kloppnak, így erre a posztra mindenképp igazolnia kellene a Liverpoolnak. A „vörösök” első számú célpontja a Southampton játékosa, a 19 éves Romeo Lavia lehet. A belga középpályásért 40-50 millió euró körüli összeget kellene kifizetnie a Poolnak, ennek egy részét viszont a Fabinhóért kapott pénz fedezheti.

Jürgen Klopp csapata az edzőközpontjában készül jelenleg, a Liverpool az első felkészülési meccsét július 19-én, Németországban játssza a másodosztályú Kalsruhe ellen.

A LIVERPOOL FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Július 19.:
Karlsruhe–Liverpool
Július 24.:Greuther Fürth–Liverpool
Július 30.:Liverpool–Leicester City
Augusztus 2.:Liverpool–Bayern München
Augusztus 7.:Liverpool–Darmstadt

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik