Horvátország: éjjel 1-kor edzettek az ittas játékosok a kiesési helyosztó után

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.15. 10:36
null
Éjjel 1-kor edzettek a Gorica játékosai a fontos győzelem után (Fotó: HNK Gorica/Fb)
A bennmaradás szempontjából vívott harcban fontos mérkőzést nyert meg a Sibenik vendégeként 4–0-ra a Gorica a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A vendégek természetesen megünnepelték a sikert és hazafelé tartva a csapatbuszon több futballista is felöntött a garatra, majd kellemetlen meglepetésben részesültek, ugyanis Zeljko Sopic vezetőedző a hazaérkezés után, éjjel 1 órakor vezényelt edzést az ittas játékosoknak – írta meg a horvát Sportske Jutarnij.

Hét fordulóval a bajnokság vége előtt fontos három pontot szerzett sibeniki sikerével az utolsó helyezett Gorica, ugyanis az idegenbeli győzelemmel egy pontra csökkentette a hátrányát a bentmaradást érő helyen álló vendéglátójához képest.

A horvát bajnokság 29. fordulójának nyitó mérkőzése hamar eldőlt, hiszen a Gorica már a 18. percben 3–0-ra vezetett, majd gyenge második játékrész után nyert végül 4–0-ra.

„Remek első félidőt játszottunk, a második viszont nézhetetlen volt. Most, hogy meghonosodik a»balkáni mentalitás«, valószínűleg mindenki berúg a buszon és nem tudják, hogy hajnali 1 órakor edzés lesz, amikor visszatérünk Velika Goricába. Edzést kell tartani, hogy megszabaduljunk az alkoholtól” – mondta a mérkőzés után Zeljko Sopic, a HNK Gorica szakvezetője, aki nem a levegőbe beszélt az éjszakai tréning kapcsán, hiszen a csapata közösségi oldalára feltöltött videóval bizonyította, hogy a játékosok valóban edzettek a hazaérkezés után.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik