Portugália: Beszélni fogok Ronaldóval – Roberto Martínez

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.09. 18:09
null
Fernando Gomes (balra) szerint Roberto Martínez a megfelelő ember a portugál nemzeti együttes kispadjára (Fotó: Getty Images)
Mint azt korábban megírtuk, Roberto Martínez vette át a világbajnokság után leköszönő Fernando Santos helyét a portugál labdarúgó-válogatott kispadján. A katari tornán még a belga együttest irányító spanyol szakember szerint képesek lesznek elérni a kitűzött célokat – írja a The Guardian.

Örömmel tölt el, hogy a világ egyik legtehetségesebb csapatát irányíthatom. Tisztában vagyok a magas elvárásokkal, de azt is látom, hogy egy méretes stábbal fogok együtt dolgozni és együtt el fogjuk érni a céljainkat” – fogalmazott a a portugál szövetség sajtótájékoztatóján Roberto Martínez.

A 26 tagú katari vb-keret minden egyes tagjával fel fogom venni a kapcsolatot, Cristiano Ronaldo is közéjük tartozik. 19 éve tagja a nemzeti együttesnek. Le fogunk ülni és át fogjuk beszélni a dolgokat” – mondta Cristiano Ronaldo válogatottbeli jövőjével kapcsolatban a spanyol tréner.

„Egy ambiciózus edzőt kerestünk, aki jól ismeri a nemzetközi labdarúgást és dolgozott már topjátékosokkal. Az ideális jelölt megtalálásában fontos volt a topligás és a válogatottak kispadján szerzett tapasztalat is. (...) Már az első beszélgetésünk során érezni lehetett, hogy Roberto Martínez tökéletesen passzol az elképzeléseinkbe” – nyilatkozta az újdonsült szövetségi kapitányról a Portugál Labdarúgó-szövetség (FPF) elnöke, Fernando Gomes.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik