Játékossors: Szűcs Lajos a kapusedzések előtt csomagokat szállít

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.09. 12:55
null
Szűcs Lajos (balra) kapusedzést tart (Fotó: Knap Zoltán/Bors)
A kapusedzések mellett csomagszállítással foglalkozik Szűcs Lajos korábbi labdarúgó – mesélte el a Blikknek az FTC-vel, a Kaiserslauternnel és az Újpesttel bajnoki címet nyerő egykori kapus.

 

 

„Szabadok voltak a délelőttjeim, ezért elszegődtem egy szállítmányozási céghez – idézi a Blikk a 48 évesSzűcs Lajost. Csomagokat viszek ki a megadott címekre, aztán este jöhet a futball és a kapusedzések.”

Szűcs Lajos a 2015–2016-os idény után hagyott fel a profi, nagypályás labdarúgással, igaz, 2018 tavaszán tíz bajnoki meccsen pályára lépett a Budapesti I. osztályban a TF SE színeiben.

Edzőként dolgozott az RKSK-nál, a Csákvárnál, a Vasasnál és a Kaposvári Rákóczinál. Jelenleg a TF SE, a Vecsés és az Alsónémedi kapusaival foglalkozik.

A Blikk azért kereste meg a háromszoros válogatott futballistát, mert fia, a 2004-ben született Szűcs Dániel megsérült egy korosztályos futsalmeccsen. Szűcs fiának három helyen eltört a lábközépcsontja, ezért meg kellett műteni.

„Még mi sem mehettünk be hozzá, a koronavírus miatt szigorításokat vezettek be, látogatási tilalom van a kórházban – mesélte Szűcs Lajos. – Csak telefonon tudtuk tartani a kapcsolatot. De az a lényeg, hogy jól sikerült a műtét, és már itthon lábadozik a fiam. Az orvosok azt mondták a srácnak, körülbelül három hónap, mire újra edzésre mehet. Ügyes srác, van tehetsége a futballhoz, és szorgalmas is, de igazából a futsalt imádja. Természetesen örülök ennek és büszke vagyok rá, ám most még a tanulás az első, minden más csak másodlagos lehet az életében. Azt még nem tudom, a labdarúgás melyik változatánál ragad le a fiam, de igazából mindegy is. A lényeg, hogy mielőbb gyógyuljon meg, legyen újra egészséges, élvezze a játékot, és később aztán találja meg a helyét a világban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik