FFT: Modric az Aranylabdáról és Abramovics luxusjachtjáról

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2020.12.08. 16:45
„Amikor hívtak, hogy enyém az Aranylabda, nem tudtam felvenni, egy kicsit le kellett nyugodnom előtte” – Luka Modric válaszolt a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire, mesélt az Aranylabdáról és Abramovics jachtjáról.

Két évvel ezelőtt Luka Modric kapta meg az Aranylabdát, 2007 óta először fordult elő, hogy a győztes nem Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo volt. Négy alkalommal nyert Bajnokok Ligáját a Real Madriddal, és ő volt a története során először világbajnoki döntőbe jutó horvát válogatott csapatkapitánya. Pedig a gyerekkora korántsem volt szokványos.

Fiatalkorában kecskéket legeltetett a horvát hegyekben, és ekkor alakult ki rendkívül szoros viszonya a nagyapjával, aki után a nevét is kapta. Újonnan megjelent könyvében leírja, hogy hatéves volt, amikor kitört a háború, és nagyapját szerb járőrök ölték meg. A család menekülttáborba került, apját pedig besorozták.

A sötét emlékek ellenére generációja legtehetségesebb labdarúgója lett. Most, 35 évesen készen áll, hogy visszatekintsen a közbeeső évekre, és a labdarúgásról beszélgessen az FFT olvasóival.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik