Svájc: saját térfeléről lőtt gólt a volt ferencvárosi légiós – VIDEÓ

Vágólapra másolva!
2019.11.01. 08:15
null
Kukuruzovic (fehérben) remek gólt szerzett (Fotó: lausanne-sport.ch)
A Svájci Kupa nyolcaddöntőjének egyik meglepetését a másodosztályú Lausanne szállította, amely csütörtök este 6–0-ra legyőzte és kiejtette az élvonalbeli Neuchatel Xamaxot. A hazaiak negyedik gólját a korábban az FTC-ben is megfordult Stjepan Kukuruzovic szerezte: a svájci-horvát kettős állampolgár az első félidő ráadásában talált be a saját térfeléről.

Stjepan Kukuruzovic 2014 nyarától egy idényt töltött a Ferencvárosnál, ám nem mondhatjuk, hogy valóra váltotta a hozzá fűzött reményeket: a horvát-svájci kettős állampolgárságú középpályás mindent egybevetve 11 bajnokin játszott a zöld-fehéreknél,egy gólt szerzett.

A 2015-ös tavaszi szezonban már csak egyetlen alkalommal, egyetlen percet kapott Thomas Dolltól a bajnokságban, így az idény végén, ahogy jött, az FC Zürichtől, úgy távozott a Vaduzhoz: ingyen.

Két idény után aztán a St. Gallenhez került, majd tavaly nyáron a svájci másodosztályú Lausanne-hoz igazolt, amelyben aztán csütörtök este az élvonalbeli Neuchatel Xamax elleni kupameccsen lőtt nem akármilyen gólt.

A 30 éves középpályás az első félidő ráadásában csapata 3–0-s vezetésénél észrevette, hogy a Xamax kapusa kint áll, s a saját térfeléről vállalkozott lövésre – sikerrel. A vége 6–0 lett a Lausanne-nak, amely ezzel kiejtette a háromszoros kupagyőztes ellenfelét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik