Fénykorát idézte a „Fenomén”: Ronaldo-mesterhármas a Flu hálójában

Vágólapra másolva!
2009.07.09. 07:41
Címkék
Szenzációsan játszott Ronaldo: a Corinthians csatára a Fluminense elleni brazil bajnokin három góllal segítette győzelemhez csapatát, amely 4–2-re nyert.

CORINTHIANS–FLUMINENSE 4–2

CORINTHIANS–FLUMINENSE 4–2


Ronaldo a mérkőzés legjobbjának bizonyult a 9. fordulóból elhalasztott Corinthians–Fluminense brazil bajnokin. A Cor klasszisa a 24., a 35. és a 84. percben is betalált, csapata pedig 4–2-re nyert a riói piros-fehér-zöldek ellen.

A „Timao” már a 35. percben hárommal vezetett – a harmadik, Ronaldo rendkívül okos gólja szenzációs volt –, de a Flu a 78. percre feljött 3–2-re. A carioca csapat drukkerei reménykedtek az egyenlítésben, ám Ronaldo ekkor lehűtötte őket: egy kipattanót hatalmas erővel bombázott a bal felső sarokba, eldöntve ezzel a meccset.

A fénykorát idéző „Fenomén” 22 mérkőzésen eddig 14 gólt szerzett a Sao Pauló-iak színeiben. A Cor az 5. helyen áll a bajnokságban az elhalasztott találkozó bepótlása után, és a hátránya hat pont a listavezető Internacionallal szemben.

„Mindhárom gól olyan, mint az édes gyermekem, nincs közöttük különbség, nincs kedvencem” – nyilatkozta az összecsapás után az örömittas Ronaldo, aki ha továbbra is ilyen formában termeli a gólokat (no és egészséges marad), könnyen lehet, hogy kiharcolja magának a dél-afrikai világbajnokságon a kerettagságot. Persze ehhez előbb még a selecaónak is ki kell jutnia – de ez minden bizonnyal meglesz.

CAMPEONATO BRASILEIRO

9. FORDULÓ
Corinthians–Fluminense 4–2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik