A-csoport és buliarcok: válaszol Ocskay Gábor és Palkovics Krisztián!

Vágólapra másolva!
2008.04.29. 12:10
AC/DC-től az ukránok elleni csodagólig, Pat Cortina erényeitől a vitorlázásig, a legkülönbözőbb olvasói kérdésekre válaszolt Ocskay Gábor és Palkovics Krisztián az NSO online chatjének vendégeként. A magyar jégkorong-válogatott „ikerpárja” délelőtt 11 órától állt a nagyközönség rendelkezésére. A Nemzeti Sport holnapi számában el olvashatják a legérdekesebb válaszokból készült válogatást.
Hősök lettek Japánban: a jégkorong-válogatott két sztárja az NSO SztárChatjének vendége volt
Fotó: Czagány Balázs
Hősök lettek Japánban: a jégkorong-válogatott két sztárja az NSO SztárChatjének vendége volt
Hősök lettek Japánban: a jégkorong-válogatott két sztárja az NSO SztárChatjének vendége volt
Fotó: Czagány Balázs
Hősök lettek Japánban: a jégkorong-válogatott két sztárja az NSO SztárChatjének vendége volt

Ciao Csicsó, Palkó!
Hatalmas gratula a sikerhez! Ti vagytok a hősök, csak így tovább! Jövőre Svájcban találkozunk!!! Hajrá Magyarok! Ledönthetetlenek az ikertornyok!
Hajrá Fehérvár, hajrá Magyar Hoki!!!! (Füresz)


Sok szeretettel üdvözlünk mindenkit! Megérkeztünk a szerkesztőségbe, és köszönjük ezt a rengeteg kérdést, gratulációt!


Sziasztok! Sikerült kipihenni a fáradalmakat? Hova mentek nyaralni? Gratulálok a feljutáshoz! Greg (greg)

Egyelőre még nem, mert rengeteg meghívásnak kell eleget tenni, de úgy gondoljuk, hogy ez kellemes teher. Gábor: Most jöttem meg Kaprunból, síeltem egy pár napot, és a nyáron megyek Hollandiába, de lehet, hogy Egyiptomba is. Krisztián: Valószínűleg Horvátországba utazunk vitorlázni.


Gratulálok. Mekkora esély van jövöre az A-csoportban nem kiesni, Föleg akkor, ha tényleg nem 2 hanem 4 csapat fog kiesni? (Gábor_29)

Köszönjük. Az biztos, hogy csak két csapat esik mi, így nagyobb az esélyünk a bentmaradásra, de ennek ellenére is nagyon nehéz dolgunk lesz.


Helló srácok! Gratu a világbajnoki győzelemhez! Szerintetek ki nyeri a kanadai vébét? Kinek szurkoltok? AKi ellen játszanátok jövőre a nyitómeccset szívesen? (greffi)

Szerintünk Kanada nyeri, és akkor valószínűleg velük is játszanánk jövőre.


Mennyi eselyunk van a bennmaradasra?Kik azok akikkel fel tudjuk venni a versenyt(vagyis akiket legyozhetunk)? (ute)

Sok függ attól, hogy kik lesznek a kiesők az idei A-csoportos világbajnokságról, érzésem szerint öt-hat csapat is elcsíphető. De mindegyik pontszerzés vagy győzelem egy újabb csodát jelentene. Ha az idei kiírást nézzük, akkor Szlovéniát, Dániát, Franciaországot, Norvégiát és Olaszországot sorolhatjuk ebbe a körbe.


Előszőr is hatalmas gratuláció az egész csapatnak:) amennyire tudtam figyelemmel követtem a meccseket (munka miatt néha csak online közvetítéssel), az Ukránok elleni meccset volt szerencsém élő adásban nézni, ezzel a meccsel kapcsolatban kérdezném, hogy mit mondott Pat Cortina 3:2es állásnál a második harmad után a szünetben, amikor - valljuk be - igencsak pánik volt az ukránok jó percei miatt... (KiB)

Köszönjük a hatalmas gratulációt, eljutott hozzánk! Azt hangsúlyozta ki a mester, hogy hatvan percig tart egy mérkőzés, az első negyvenben nagyrészt a mi akaratunk érvényesült, és húsz perc van vissza ahhoz, hogy életünk álma teljesüljön.


Szasztok!

Nagy grat a feljutáshoz. Mire számítotok a köv. szezonban az EBEL-ben? Egy év tapasztalata alapján van esélyetek bejutni a felsőházi rájátszásba?
Kerestek már meg Titeket szponzorok, akik személyes támogatást nyújtanának (tehát nem csapatszinten)?
Mit ittatok a legtöbbet a győzelem után?:)
HAJRÁ LILÁK! (Füge)


Nagyon sok függ attól, hogy milyen légiósokat tud igazolni a Volán, mert tudjuk, minden csapatban ők meghatározóak. Hogy mit kortyoltunk kint Japánban? Szakét meg japán sört ittunk a győzelem után :))


nagy-nagy GRATULA (akkorát üvöltöttem a 4. gólnál, hogy szegény kutyám egy órán keresztül nem mert előjönni az óljából...;o)! A meccs alatt úgy éreztem, hogy az ukránok nem harapnak úgy, ahogy Ti. Belül is érezhető volt ez? Ti is érzitek, hopgy fent maradni talán könnyebb, mint feljutni az elitbe? nagyon szurkolok NEKTEK!!! Nagyon nagy örömet szereztetek nekünk, s nagyon sok magyar lesz kint jövőre Svájcban, hogy mi legyünk az '5.sor'. Köszönöm. (diego maradvany)

Köszönjük ismét! :) Mi is úgy éreztük, hogy az ukránok nem a legjobb formájukat hozzák, de lehet, hogy azért, mert mi játszottunk túl jól. Aznap senki nem vert volna el minket. Szerintünk ugyanolyan nehéz lesz bentmaradni, mint feljutni.


szerintetek van esélyetek megverni a legjobbakat?? (Dallos Dániel)

Ha a legjobbakat nem is, de nekünk nem is őket kell legyőznünk, hanem az alsóházba tartozó hat-nyolc csapat közül kell "elkapnunk" valakit.


Gratulálok! Evek óta nem izgultam ennyire egy meccsen.
A második gól fantasztikus volt az ukránok ellen.
Krisztiántól kérdeznék: egy ilyen teljesítmény sem elég egy NHL igazoláshoz - vagy minden csupán menedzselés kérdése? (Fogarasi Miklós)


Köszi Neked is a jókívánságokat! Az NHL-ről már lemaradtunk, ilyen korban nem valószínű, hogy összejöhet egy ilyen szerződés. De persze a menedzser szerepe ebben a sportágban is nagyon fontos.


Az érem aranyból van?
Ha igen milyen nehéz lehet?
Nemúgy mint a serdülőbajnokságokban! (b.bence95)


Sajnos ez sincs aranyból :) De azért szép súlya van, és teljesen úgy néz ki, mintha igazi arany lenne.


Kedves Gábor és Krisztián
Először is szeretnék gratulálni világbajnoki győzelemhez . Egy óriási kéréssel fordulok hozzátok,
én egy amatőr kapus vagyok és az volt mindig is az álmom hogy a Magyar válogatott őszes tagjától aláírást kapjak a sisakomra ,meglehetne ez valahogy oldani szerintetek ? előre is köszönöm .
e-mail :goalie@citromil.hu (zsolti gk)


Köszi a gratulációt! Az aláírást meg lehet oldani, küldd el a fejvédőt a Magyar Jégkorong-szövetségbe vagy ha van időd, gyere el május 7-én Fehérváron este hétkor tartandó ünnepségre, vagy május 30-án, a Körcsarnokban zajló fiesztára.


Maradtok a Volánban,vagy külföldre igazoltok?Remélem maradtok! (Zsolt)

Gábor: Tényleg vannak lehetőségek, de mivel az elmúlt 26 évet Fehérváron töltöttem, mindenképpen a Volánt részesítem előnyben. Ezt a döntést nagyon meg kell fontolni, mert talán az utolsó lehetőség egy ilyen pályafutásban, mint a enyém. Krisztián: Hasonlóképpen gondolkodom, mint Gábor, de május végéig eldől minden.


Mikor játszottatok először egy csapatban? (Máté)

Az első meccsünktől fogva :)) Ez még 1982-ben történt, akkor voltunk hét évesek :)


Szép volt fiúk!
A kérdés: számolta valaki, hogy pályafutásotok során hány meccsen játszottatok együtt? (19-24)


Nem számolta még senki, de kb. ezret (a szezonban 75-öt)


Sziasztok! Gratulálok a gyözelemhez! A kérdésem a bajnoksággal kapcsolatos, mégpedig: Mit szoltok a Csíkszeredai csapatokhoz, jót tett a magyar bajnokságnak? (emrecske)

Köszi a gratulációt! Szerintünk jót tett a magyar bajnokságnak, hogy a két szeredai csapat elindult, erősödött a bajnokság színvonala, ami pedig egyértelműen jó. És ráadásul ezek magyar csapatok, ez is fontos szempont.


Krisztiántól kérdezném, hogy mi lesz a vitorlázással, ha külföldre igazol? :-))) (LuCsa)

Krisztián: Köszi, Csabi a kérdést, de nyáron még nem kell kimenni :))

Volt mire válaszolniuk: Ocskay és Palkovics rengeteg kérdést kaptak az olvasóktól
Fotó: Czagány Balázs
Volt mire válaszolniuk: Ocskay és Palkovics rengeteg kérdést kaptak az olvasóktól



Halihó Gábor, Krisztián! Arra lennék kíváncsi, hogy látjátok-e az utánatok jövő generációban is ezt az eredményt, ezt a tehetséget és ezt a kitartást, ami a Ti csapatotokat jellemzi? Köszi előre is a választ. (bucco)

Szerencsére nagyon sok a tehetséges fiatal, van olyan utánpótlás-bajnokság, ahol 12 csapat szerepel. Viszont ami nagyon fontos, az összes gyereknek meg kell tanulni a sportág iránti alázatot. Szerencsére erre még van idejük.


Bár én még örülnék, ha legalább 20 évig játszanátok, sajna ez már nem így lesz. Gondolkodtatok már, hogy mit fogtok csinálni a hoki után? (béci)

Azért mi is reméljük, hogy még sokáig tudunk játszani, és sok örömet szerzünk majd a magyar hokiszurkolóknak. De fel kell készülnünk a nagybetűs életre is. Próbáljuk bontogatni szárnyainkat a civil szférában, kisebb-nagyobb sikerrel. De nagyon várjuk, hogy most valamelyest könnyebb lesz a helyzetünk :)) Gábor: Szeretettel várok mindenkit Székesfehérváron a Café 19-ben, ez itt a reklám helye :)) Krisztián: Nekem már régóta van több sikeres vállalkozásom, amit működtetek.


Sziasztok!Óriási GRAT az egész csapatnak.Kik a legnagyobb buliarcok a siker utáni ünnepléseken?:) (JoJo)

Köszi!!! Azt hiszem, a sportolók sem elveszett emberek, ráadásul egy ilyen szezon és egy ilyen siker után jópáran az élre álltak buli terén is. Annak ellenére, hogy nehéz volt eligazodnunk a szapporói éjszakában, de a végére megmutattuk, milyen a magyar virtus..... :))


Szoktátok nézni az NHL-t?? HA igen ki a kedvenc csapatotok? Az enyém a Pittsburgh Penguins! (tibike)

Ha időnk engedi, természetesen nézzük a meccseket, de úgy igazán a rájátszásban kapcsolódunk bele. Gábor: nekem a Detroit a kedvencem a nagy öregek miatt. Krisztián: nekem nincs kimondott kedvencem.


Mi a legnagyobb erőssége Pat Cortinának? (mortelucci)

Mentálisan és pszichikailag hozott ki mindent a csapatból. Nekünk, Volán-játékosoknak megtanította, mi is az a sport iránti alázat.


Sziasztok

Nagyon nagyon gratulálok a sporttörténelmi sikerhez!!
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek ez a siker mennyire emeli meg a magyar játékosok ázsióját, vagyis, hogy van-e reális esély arra, hogy ezentúl magyar hokisok korizzanak az nhl-ben? (antiszoc)


Köszi szépen! :) Biztos, hogy ez segít a leendő magyar jégkorongozóknak, akik az NHL-be tartanak. Reméljük már minél hamarabb bekövetkezik az áttörés, talán éppen Vas Jankó lesz az első...


üdv és grat srácok
melyik meccsre menjünk majd szurkolni jövőre? a nagyok ellen az elején v. a bennmaradásról döntő meccsekre a végén?? (lacc)


Köszi! Végig gyertek szurkolni, ez nagyon nagy segítség nekünk! :))


Szevesztok! Volt már olyan, hogy egy meccsen végig együtt játszott a Palkovics-Ocskay-Ladányi sor? (dunga)

Nem volt még ilyen a történelem során. Majd talán egyszer :)


Gratula az egész csapatnak. Én őszinte leszek, elsírtam magam a végén. Azt kérdezném Palkótól, hogy az Ukránok elleni gólodnál (amit sosem felejtek el), tudatosan mentél be 4 ember közé, hogy gólt üss vagy csak így alakult? (Bazsa)

Krisztián: persze véletlenül nem korizik az ember össze-vissza, megláttam a rést, megpróbáltam elmenni, és sikerült :)


Sziasztok! Gratulálok! Remek teljesítményt nyújtva végeztetek az első helyen példát mutatva kitartásból és küzdeni akarásból is. Mi volt a lefújás után az első gondolatotok? Az elmúlt évek és a sok munka vagy már Svájc? :) (Jans)

Köszönjük szépen a jókívánságokat! Próbáltuk felfogni a sikert, egymásra néztünk, és nem hittük el. De még a mai napig is nehezen hisszük el, hogy ez megtörtént. Hihetetlen ez az óriási szeretet, ami körbevesz minket!


Hello Srácok! Először is gratula! Nem közvetlenül a sporttal kapcsolatos kérdésem lenne. Azt szeretném megkérdezni, milyen zenéket szerettek? Gondolom, a sportághoz kapcsolódva szeretitek a keményebb zenéket! Tévedek? (Tibcsi)

Gábor: személy szerint én mindenevő vagyok zenei téren, meccs előtt fontos, hogy valami ritmusosabb vagy keményebb zenét hallgassak. Az AC DC-től egészen dj Hamvaiig. Ez meg is hozta a nem várt sikert :)) Krisztián: én inkább a house zenét szeretem, abból is inkább a "lightosabb" félét . De a fél csapat egyébként Belga- és Kispál-kedvelő. Majoross Gergő a legextrémebb alak az öltözőben :))


Gratulálok, hihetetlen ez az eredmény. Alig várom már, hogy megnézzem a meccseiteket az A csoportban!
Mennyire vagytok otthon más sportokban? Foci, kosár, kézi, stb.? Mennyire tudjátok követni a sportélet eseményeit? (TB)


Krisztián: nálam otthon mindig a sportcsatornák mennek, a feleségem csak a hálószobában tud tévézni, ha valami jó meccs van a tévében. Lehet ez kosár, kézi, sznúker, tenisz... Gábor: gyerekkorban a hoki mellett fociztam és kosaraztam, mind a mai napig minden sporteseményre szívesen kilátogatok, ha időm engedi. Szabadidőmben a teniszpályán gyakran előfordulok, sajnos csak nyáron.


Hősök vagytok a szemünkben remélem tudtok róla! :-) (Laca88)

Gábor: boldoggá tesz, hogy így érzitek, még nem tudjuk felfogni. EZÚTON SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI MINDEN CSETELŐNEK, SMS-EZŐNEK ÉS EMAILT KÜLDŐNEK (rengetegen vagytok)!!! ILYENKOR JUT EL AZ EMBER ARRA A PONTRA, HOGY FELFOGJA, MINDENT MEGÉRT AZ ELMÚLT 26 ÉV!


Krisztián: én is szeretném megköszönni a sok gratulációt, nem csak a magam, hanem a csapat nevében is. TÉNYLEG JÓ VOLT MOST MAGYARNAK LENNI!


Köszi mégegyszer mindenkinek a kérdéseket és a gratulációkat, igyekeztünk minél többre válaszolni. SZIASZTOK!!!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik