Visszavett a listavezető

Vágólapra másolva!
2007.10.11. 15:31

102. Fluminense-Sao Paulo
H: 2.35. D: 2.70. V: 2.20.


Hatalmas előnye birtokában kicsit kiengedett a vendégcsapat, utóbbi két bajnokiját elvesztette. Ráadásul az egyiket éppen Rióban, a Flamengóval szemben. Ezúttal a jelenleg legerősebb fővárosi együttes fogadja, és most már a pontszerzés nagyon fontos lenne a látogatók számára. A Flu legutóbb éppen azt a Flamengót verte a riói derbin, amely előtte legyőzte a Sao Paulót. Ilyen alapon biztosra vehetnénk sikerét, de úgy véljük, a döntetlennel mindkét fél elégedett lenne, bár a mérkőzés jelentős részében aligha a pontosztozásra törekednek.

114. Albinoleffe–Pisa
H: 2.00. D: 2.30. V: 3.20.


A forduló rangadójaként is lehetne aposztrofálni, hiszen a második helyezett Albinoleffe a harmadik Pisat fogadja. A házigazdák otthon hibátlanok (4–0–0), míg a látogatók idegenben nem akadtak legyőzőre (4–0–0). Azonban az Albinoleffe a legutóbbi körben meglepetésre kikapott Messinában és ezzel hat forduló óta tartó veretlensége ért véget. Ezzel ellentétben a Pisa az Ascolit 2–1-re legyőzte és ezzel zsinórban negyedik találkozóját nyerte meg.

116. Frosisone–Bari
H: 2.00. D: 2.30. V: 3.20.


A Frisosone jelenleg a 7., otthoni mérlege nem túl fényes (2–0–2). Azonban a legutóbbi két játéknapon győzött, a hétvégén a Revenna otthonában 2–0-ra. Tovább növeli esélyét, hogy látogatója, a Bari idegenben még pontot sem tudott szerezni (0–0–3) és az előző körben hazai pályán csak döntetlent játszott a Grosseto ellen.

130. Eibar-Granada
H: 1.85. D: 2.60. V: 3.10.


Vesztő sorozatára tett pontot cádizi győzelmével az Eibar, de még így is közelebb van a mezőny alsó harmadához, mint a felsőhöz. A Granada masszívan az alsóházban posztol, nagyon gyengén szerepel, egyetlen győzelmét több mint egy hónapja érte el a Tenerife ellen, vendégként Córdobában szerzett pontot. A látogatók pontszerzése mellett, esetleges győzelme mellett elsősorban az szól, hogy hasonszőrű az ellenfele, tehát itt némileg több esélye lehet a vereség elkerülésére.

Erős idegzetű, és vállalkozó szellemű játékosoknak ajánlunk alapos megfontolásra, többségében a papírformától független felvetést:

+ A százszázalékos teljesítménnyel büszkélkedő Málaga, az Elche ellen nem tudja megőrizni hibátlan mutatóját (023.)

+ A Cádiz hazai veresége után idegenben vigasztalódik (093.)

+ A Santos-Palmeiras rangadón a vendégek legalább egy pontot szereznek (107.)

+ A Chievo legalább egy, de valószínűbb, hogy három pontot szerez az Ascoli vendégeként (115.)

+ A kieső helyen álló Cesena képes lehet egy pont kitermelésére Modenában (118.)

+ A Triestina könnyen meglepeheti otthonában a Ravennát (119.)

+ Az utolsóelőtti Vicenza első győzelmét ünnepelheti Trevisóban (120.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik