Válogatott: vonulás, motozás, transzparensek, pirotechnika

Vágólapra másolva!
2023.06.14. 10:40
null
Magyar szurkolók a Bulgária elleni márciusi Eb-selejtezőn (Fotó: Földi Imre)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján összegyűjtötte a tudnivalókat azok számára, akik elkísérik válogatottunkat a Montenegró elleni, június 17-i, podgoricai Eb-selejtezőre. Íme, a legfontosabbak! 

• A magyar szurkolók a mérkőzés napján 11 és 16 óra között Podgoricában, a Radovce étteremben válthatják át a megvásárolt vouchereiket hivatalos mérkőzésjegyre (személyazonosító okmány bemutatása után).

• A magyar szurkolók számára kijelölt gyülekezési hely Podgoricában a Trg Balsica (Balsic tér) lesz, onnan 16.30-ig kell rendőrségi felügyelet mellett a stadionhoz vonulni.

• A magyar szurkolók számára kijelölt út a stadion előtti téren kordonokkal lesz elválasztva a hazai szurkolóktól, külön bejárattal a stadionba, állandó rendőri felügyelet mellett.

• A stadion bejáratánál, a rotációs kapunál jegyellenőrzésre, átvizsgálásra (motozás) kell számítani. A rendőrség saját megítélése alapján, szükség esetén még a stadion előtt megvizsgálhatja a szurkolókat.

Az arc eltakarása, szúró-, vágó- vagy pirotechnikai eszköz, alkohol és drog birtoklása szabálysértés, azokat elkobozhatják, szükség esetén az illetőt letartóztathatják.

Nem lehet bevinni a stadionba rágalmazó tartalmú plakátokat, transzparenseket, illetve tiltott vagy intoleranciára uszító jelképeket, az emberi jogok elnyomására buzdító tartalmú plakátokat, illetve pirotechnikai eszközöket.

• A nézők belépése megtagadható, ha egyértelműen alkoholos befolyásoltság alatt állnak vagy viselkedésük egyéb függőséget okozó szer által befolyásolt.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

EB-SELEJTEZŐ, G-CSOPORT
A JÚNIUSI PROGRAM
• Június 17., szombat

Litvánia–Bulgária
Montenegró–Magyarország
Szabadnapos: Szerbia
• Június 20., kedd

Magyarország–Litvánia
Bulgária–Szerbia
Szabadnapos: Montenegró

A csoport teljes programja itt!

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Szerbia 2 2 4–0 +4 6
2. MAGYARORSZÁG 1 1 3–0 +3 3
3. Montenegró 2 1 1 1–2 –1 3
4. Litvánia 1 1 0–2 –2 0
5. Bulgária 2 2 0–4 –4 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik