nemzetisport.hu 2017.06.16 18:20 Frissítve: 2017.06.16 18:44

Válogatott: ingyenjegyekkel kárpótolná Storck az Andorrába elutazó szurkolókat

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya felajánlotta, hogy azoknak a szurkolóknak, akik elkísérték a csapatot Andorrába, kifizeti a következő két hazai világbajnoki selejtezőre szóló jegyeit. Így tulajdonképpen ezek a drukkerek ingyen tekinthetik meg a Lettország és a Portugália elleni mérkőzést.

Bernd Storck ingyenjegyekkel akarja kárpótolni az Andorrába elutazó szurkolókat (Fotó: Szabó Miklós)

 

Dühösek voltak az Andorrába látogató szurkolók? A lefújást követően levetették a mezt a legtöbb futballistáról? Csalódottan buszoztak, autókáztak, repültek haza? Nos, Bernd Storck megérti a drukkerek indulatait, éppen ezért nem akármilyen módját választotta annak, hogy valamelyest kárpótolja a távoli kis országba utazókat.

„Aki ott volt Andorrában, és a helyszínen szurkolt nekünk, sok szeretettel meghívom a következő két hazai mérkőzésünkre – mondta a kapitány. – Ők az én vendégeim a Lettország és Portugália elleni mérkőzésekre. Még ha ezzel az andorrai vereséget nem is tudom meg nem történtté tenni, valamit mindenképp szeretnék visszaadni nekik mindabból, amit ők tettek a csapatért.”

Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke elmondta: a kapitány felajánlásával kapcsolatban még nem tud részletekkel szolgálni a kivitelezés pontos módját illetően, de kollégáival közösen rövid időn belül megtalálják a módját annak, hogy a csapatot Andorrába elkísérő szurkolók hogyan jutnak hozzá jegyeikhez.

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége egyébként csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy a soron következő három hazai vb-selejtezőre a nézőtér minden szektorába egységesen 1000 forintba kerülnek majd a belépők, a bérletes szurkolók számára pedig visszafizetik a jegyárkülönbözetet. Storck felajánlása alapján azonban az Andorrába elutazó szurkolóknak nem kell számolniuk az 1000 forintos árral.

2021.09.13 19:04:52

Magyar válogatott THURY GÁBOR

Az egyetlen magyar aranylabdás futballistára néhány góljának felidézésével emlékezünk.

2021.09.14 21:26:46

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Volt idő, amikor szinte naponta együtt utaztunk a metrón a ma nyolcvan esztendeje született Albert Flóriánnal. Ő a Fradi-pályára ment, én a szerkesztőségbe. Beszélgettünk sok mindenről, de hiába éreztem, hogy elfogad, éppen olyan elfogódottság volt bennem, mint amikor egy kisgyerek találkozik az ideáljával.

2021.09.13 15:06:13

Magyar válogatott MILITÁR IVÁN

VIDEÓS ELEMZÉS. Válogatott tanulságok és az előrelépés lehetőségei a szeptemberi vb-selejtezők fényében.

2021.09.10 09:15:11

Magyar válogatott SZABÓ GÁBOR

Közeledett az olaszországi világbajnokság, és küszöbön állt az angolok elleni budapesti mérkőzés, amelyet okkal illethetünk a hiánypótló jelzővel.

2021.09.08 23:28:49

Magyar válogatott S. T. J.