Válogatott: Callum Styles mindent meg fog tenni a magyar válogatottért

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.03.26. 17:33
Callum Styles sosem felejti el azt a pillanatot, amikor a szerbek elleni felkészülési mérkőzésen bemutatkozott a magyar labdarúgó-válogatottban. A szombati doorstep sajtótájékoztatón arra is reagált, hogy az NSO olvasói a három legjobban teljesítő játékos közé szavazták be. 
Callum Styles szerint abban mindenki biztos lehet, hogy mindig mindent meg fog tenni a magyar válogatottért
(Fotó: Török Attila)
A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
Callum Styles szerint abban mindenki biztos lehet, hogy mindig mindent meg fog tenni a magyar válogatottért (Fotó: Török Attila) A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!

„Abszolút pozitív benyomások értek eddig, sokkal jobbak, mint amilyenekre számítottam. Nagyon profik a körülmények és a stáb, valamint a játékosok tudása is nagyon jó. Mi volt az elmúlt napokból a legemlékezetesebb pillanat számomra? Amikor beálltam a szerbek ellen, s az oldalvonaltól besétáltam a pályára. Illetve, amikor előtte szóltak, hogy be fogok állni. Életem végéig emlékezni fogok arra a pillanatra, amikor bemutatkozhattam a magyar válogatottban.

Arra is reagált, hogya Nemzeti Sport Online olvasói a három legjobban teljesítő játékos között látták a szerbek ellen.

„Természetesen nagyon örülök neki, fontos visszajelzés ez számomra. Nagyon sok időm nem volt a pályán, nagyjából huszonöt percet játszottam, ezalatt próbáltam a tőlem telhető maximumot nyújtani. Ez mindig így lesz, amikor a válogatottban pályára lépek. Abban mindenki biztos lehet, hogy mindent meg fogok tenni a csapatért és a szurkolókért.”

Mint ismert, messziről igen jól lő, ezzel kapcsolatban elmondta, hogy ezt is tartja az egyik nagy erősségének, és oda is figyel arra, hogy ebben még többet fejlődjön. A szó jó értelmében igyekszik önzőnek lenni azokban a szituációkban, amikor van lehetősége távolról kapura lőni. Hozzátette, az utóbbi időben sikerült is több,„tombolós bombagólt” szereznie.

Arról is beszélt, hogy középső középpályásként tekint magára, de sokat játszott bal oldali védőt is, ahogy a szerbek elleni mérkőzésen is látható volt. Mindkét pozícióban jól érzi magát, az edző döntésére bízza, hogy melyiken teszi be a csapatba. Egyébként más posztokon is szokott játszani a klubcsapatában.

Azt is elmondta, nincs olyan gyerekkori álma, hogy egy adott válogatott ellen pályára lépjen. Bármelyik csapattal is találjuk szembe magunkat, az magas játékszínvonalat fog képviselni. Igazából arra fókuszál, hogy válogatott szinten is megmutassa magát, és játékával segítse a magyar válogatottat, függetlenül attól, ki az ellenfél.

Gazdag Dániel elmondta, a szerbek elleni meccs után vegyes érzéseik voltak: sajnálják a vereséget, hiszen kiegyenlített mérkőzést játszottak, miközben nagyon örültek, hogy visszatérhettek a Puskás Arénába a szurkolók társaságába. Az északírek elleni mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, biztosan többet lesz nálunk a labda, szeretnének kreatívan játszani előre és több lehetőséget kialakítani. Csapatként kompaktak, jól védekeznek, átadják a területeket az ellenfélnek, ezzel kell élni.

„A szerbek ellen sajnos sokszor belehibáztunk a labda megtartásába, sok olyan ki nem kényszerített hibát követtünk el, amikor visszaadtuk nekik a labdát, annak ellenére, hogy nem helyeztek ránk olyan nyomást. Ebben mindenképpen fejlődni kell a következő meccsre.”

VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–SZERBIA
0–1 (0–1)
Budapest,Puskás Aréna, 29 914 néző.Vezette:Glova (szlovák)
MAGYARORSZÁG:Gulácsi – Botka (Kecskés Á., 80.), Lang, Fiola – Nego (Bolla, 59.), Nagy Á. (Gazdag, 59.), Schäfer, Nagy Zs. (Styles, 70.) – Sallai R. (Vécsei, 80.), Szalai Á. (Ádám, 70.), Szoboszlai.Szövetségi kapitány:Marco Rossi
SZERBIA:V. Milinkovics-Szavics – Veljkovics (Racsics, 77.), Nasztaszics (Terzics, 65.), Pavlovics (Sz. Mitrovics, 55.) – Lukics (Radonjics, a szünetben), Gudelj – Zsivkovics (Jovics, a szünetben), Tadics, Sz. Milinkovics-Szavics, Kosztics (Risztics, a szünetben) – A. Mitrovics.Szövetségi kapitány:Dragan Sztojkovics
Gólszerző:Nagy Zs. (35. – öngól)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Értékelje a magyar játékosok Szerbia ellen nyújtott teljesítményét!

A szavazást lezárták.
Értékelje a magyar játékosok Szerbia ellen nyújtott teljesítményét!
Schäfer András7.21(8342)
Gulácsi Péter6.92(8342)
Callum Styles6.25(8342)
Sallai Roland6.03(8342)
Szalai Ádám5.42(8342)
Botka Endre5.25(8342)
Nagy Ádám5.13(8342)
Lang Ádám5.13(8342)
Loic Nego5.08(8342)
Ádám Martin5.04(8342)
Fiola Attila4.64(8342)
Gazdag Dániel4.55(7499)
Bolla Bendegúz4.43(7499)
Vécsei Bálint4.41(8342)
Kecskés Ákos4.27(8342)
Nagy Zsolt4.05(8342)
Szoboszlai Dominik3.88(8342)
Szavazatok száma:8342
Köszönjük szavazatát!
Összes szavazat:140128
Szavazás kezdete:2022. 03. 24

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik