U21: Egy-két játékosnál negatív változás állt be az elmúlt hónapokban – Gera Zoltán

Vágólapra másolva!
2022.03.25. 09:24
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Eb-selejtezőn 4–0-ra legyőzte San Marinót. A mérkőzés után Gera Zoltán szövetségi edző többek között arról beszélt az NSO Tv-nek, hogy a klubjukban kevés szerephez jutó játékosokon érződik a meccshiány. Gera a remek formában lévő Németh Andrásról is elmondta a véleményét. 

Bár San Marinót magabiztosan legyőzte a magyar U21-es labdarúgó-válogatott, Gera Zoltán arról beszélt a találkozó után az NSO Tv-nek, hogy amióta legutóbb találkozott a keret, néhány játékosnak negatív irányt vett a karrierje, és ez a teljesítményükön is látszik.

Balogh Botond sajnos nem léphetett ma pályára sárga lapos eltiltása miatt, Kiss Tamás a második félidőben játszott. Mindkettőjükön látszik, hogy a klubcsapatukban keveset vannak játékban, reméljük, hogy a következő napok edzései hasznosak lesznek számukra. Ettől függetlenül Kiss Tamás nagyon fontos játékosa a csapatnak, s ne feledjük, már a felnőttválogatottban is bemutatkozott. Úgy gondolom, a hozzáállásuk rendben van és erősítik a csapatot.”

Videónkban külön kitér a San Marino ellen két gólt szerző, remek formában lévő Németh Andrásra, akiről igen jó véleménnyel van.Vele kapcsolatban azt is kiemelte, jó kezekben van a Genkben, hiszen Bernd Storck az edzője. Emellett beszél a csütörtöki mérkőzés tapasztalatairól, valamint előretekint a lengyelek elleni, keddi találkozóra is.

U21-ES EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
Magyarország–San Marino 4–0 (3–0)
Budapest,
Új Hidegkuti Nándor Stadion,500néző.Vezette:Kvirikasvili (grúz)
Magyarország:Hegyi – Iyinbor, Mocsi, Tamás O. – Major S., Csongvai (Szabó Bálint, a szünetben), Mezei (Hidi M S., 83.), Kata (Szendrei N., 61.), Komáromi – Németh A. (Horváth K., 62.), Skribek (Kiss T., a szünetben).Szövetségi edző:Gera Zoltán
San Marino:De Angelis (Terenzi, 30.) – Rosti (Contadini, a szünetben), Tomassini (Pasolini, a szünetben), Moretti, Tosi – Dolcini, Matteoni, Toccaceli, Capicchioni (Rastelli, 69.) – Pancotti (Zannoni, 84.), Ciacci.Szövetségi edző:Matteo Cecchetti

Gólszerző:Németh A. (5., 13.), Iyinbor (44.), Major S. (80.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik