NL: Könyörtelenül kihasználták a hibáinkat – Szalai Attila

Vágólapra másolva!
2022.06.07. 23:16
Amint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re kikapott Olaszországban. A találkozót követően így értékeltek a mieink az M4 Sport kamerái előtt.
Szalai Attila és Schäfer András is hevesen reklamált, amikor az Union Berlin légiósa sárga lapot kapott (Fotó: Szabó Miklós)
A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
Szalai Attila és Schäfer András is hevesen reklamált, amikor az Union Berlin légiósa sárga lapot kapott (Fotó: Szabó Miklós) A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!

 

Schäfer András:

„Sajnálom, hogy kikaptunk. Az első félidőben fáradtabb csapat képét mutattuk. A másodikban fordulatot vett a találkozó, úgy érzem, mindent megtettünk, savanyú érzéssel hagytuk el a pályát, de megérdemelt volt az eredmény. A németek ellen lesz lehetőségünk a javításra. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott a pályán. A sárga lap miatt bosszankodom, amikor az ember a labdát rúgja el, és mégis sárga lapot kap érte, akkor újra kell tanulnia a szabályokat.”

Dibusz Dénes:

„Nagyobb nyomás volt rajtunk, mint az angolok ellen. Mivel az olaszoknak nem sikerültek jól az előző meccseik, várható volt, hogy keményen nekünk jönnek. Sajnos hiába akadtak helyzeteink, kétgólos hátrányba kerültünk. Az eddigi két meccs megmutatta, hogy ilyen szintű ellenfelek ellen is tudunk jó meccseket játszani, szép támadásokat vezetni. Néha sajnos porszem csúszott a gépezetbe, és a kvalitásaikat ki tudták használni az olaszok.”

Szalai Attila:

„Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült jól az első félidő. Rosszul reagáltuk le az olaszok pozícióváltásait, mozgásait, könyörtelenül kihasználták a hibáinkat. A második félidőben, úgy érzem, fel tudtuk velük venni a versenyt. Ekkor elkezdett hasonlítani a játékunk ahhoz, amit szeretnénk megvalósítani a pályán. Fáradunk, de szerencsére a németek elleni meccsig többet tudunk pihenni, mint amennyit eddig a találkozóig tudtunk.”

Sallai Roland:

„Az első félidő nem nézett ki jól. Viszont ha valaki egy vagy fél éve azt mondja nekünk, hogy csalódottak leszünk az olaszok elleni 2–1-es vereség után, kinevettük volna. Négy nap múlva újabb meccs vár ránk, félre kell tenni ezt most, és koncentrálnunk kell a folytatásra.”

A TALÁLKOZÓ ÖSSZEFOGLALÓJÁT IDE KATTINTVA LEHET ELOLVASNI.

NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA, 3. CSOPORT

2. FORDULÓ

OLASZORSZÁG–MAGYARORSZÁG 2–1 (2–0)

Cesena, Dino Manuzzi Stadion, 22 000 néző. Vezette: Schärer (svájci)
OLASZORSZÁG: Donnarumma – Calabria, G. Mancini, Bastoni, Spinazzola (Dimarco, 75.) – Lo. Pellegrini (Locatelli, 66.), Cristante, Barella (Tonali, 84.) – Politano (Belotti, 75.), Gnonto, Raspadori (Zerbin, 84.). Szövetségi kapitány: Roberto Mancini
MAGYARORSZÁG: Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Nego (Fiola, 58.), Nagy Á. (Styles, 58.), Schäfer (Vancsa, 87.), Nagy Zs. (Bolla, 81.) – Sallai R., Szoboszlai – Szalai Á. (Ádám, 87.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Gólszerző: Barella (30.), Lo. Pellegrini (45.), ill. G. Mancini (61. – öngól)

AZ ÁLLÁS
1. Olaszország2113–2+14
2. MAGYARORSZÁG2112–203
3. Németország222–202
4. Anglia2111–2–11
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik