NL: a Puskás Aréna Parkban már negyed héttől programok várják a szurkolókat

Vágólapra másolva!
2022.09.26. 08:57
null
Háromnegyed hatkor nyitják a kapukat (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)
Ma este a magyar labdarúgó-válogatott Olaszországot fogadja a csoport első helyéről döntő mérkőzésen a Nemzetek Ligája A-ligájában. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a meccs előtti napon ismét informálta a szurkolókat. A tájékoztatót tartalmi változtatás nélkül közöljük.

A magyar–olasz Nemzetek Ligája-mérkőzés napján a Puskás Aréna Parkban már 18:15-től programok várják a szurkolókat, ezért – és a sorok elkerülése érdekében is – érdemes legalább másfél órával a találkozó előtt a helyszínre érkezni.

A telt házas mérkőzések esetében már megszokott módon azt javasoljuk, hogy mindenki lehetőség szerint a közösségi közlekedést, a metró- és villamosjáratokat vegye igénybe a Puskás Aréna megközelítésekor, és érkezzen időben. A BKK információkkal és járatsűrítéssel segíti a szurkolókat, ugyanakkor az autósközlekedés korlátozása várható a környéken. A kapukat 17:45-kor nyitják. A megszokott módon, a Szoborparkban, a Toronyépület közelében Szurkolói Falu várja az időben érkezőket, akik korábbi válogatott játékosokkal is találkozhatnak.

Fontos megemlíteni az előttünk álló mérkőzésről szólva, hogy a korábbi rendbontások és diszkriminatív viselkedés miatt az Eb-győztes elleni összecsapást is az UEFA felfüggesztett büntetésének terhe alatt játssza a válogatott. Gyűlöletnek és rasszizmusnak semmi helye a válogatott mérkőzésein! Ahhoz, hogy a nézők a jövőben is a helyszínen szurkolhassanak a csapatnak, önfegyelemre és az ellenfél tiszteletére is szükség van. Nem szabad okot szolgáltatni további szankciókhoz, különösen rasszista vagy kirekesztő megnyilvánulásokkal.

További információk

A szurkolói falu aktivitásai: arcfestés, élőcsocsó, footgolf, biliárdfoci, dartsfoci, gombfoci, freestyle focisták.

A Legendák közönségtalálkozója: 19:20–20:00.

A Szurkolói Falu mellett étel- és italkínálat várja a szurkolókat (fizetni kizárólag kártyával lehetséges, készpénzes fizetési lehetőség nem lesz. Akinek van korábbról, beválthatja a RePohár-kuponjait).

Szurkolói boltok (Ria2-termékek): mind a négy bejárat közelében, az első szinten (103, 116, 122, 135-ös kioszkok), illetve mindkét VIP-ben.

Rendőrségi közlekedési zárás: 18:45

Megállási és várakozási tilalom a csatolt közlekedésrendészeti intézkedés szerint lesz (meccsnapon reggel 8-tól, a lakók igényeinek figyelembevételével).

A stadionba nagyobb csomag bevitelére nem lesz lehetőség, a maximális méret A4-es nagyságú.”

AZ OLASZ VÁLOGATOTT VASÁRNAP ESTI EDZÉSÉN JÁRTUNK

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Dibusz Dénes
(Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Budapest Honvéd FC)
Védők: Bolla Bendegúz (Grasshoppers – Svájc), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (LASK – Ausztria), Lang Ádám (Omonia Nicosia – Ciprus), Mocsi Attila (ZTE FC), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Fenerbahçe – Törökország)
Középpályások: Baráth Péter (DVSC), Kerkez Milos (AZ Alkmaar – Hollandia), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (AC Pisa – Olaszország), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Schäfer András (FC Union Berlin – Németország), Styles Callum (Millwall FC – Anglia) , Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC)
Támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Szalai Ádám (FC Basel – Svájc), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország), Vancsa Zalán (Lommel SK – Belgium), Varga Kevin (Hatayspor – Törökország)

AZ OLASZ VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Gianluigi Donnarumma
(Paris Saint-Germain), Alex Meret (Napoli), Ivan Provedel (Lazio), Guglielmo Vicario (Empoli)
Védők: Francesco Acerbi (Internazionale), Alessandro Bastoni (Internazionale), Leonardo Bonucci (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Internazionale), Emerson Palmieri (West Ham United), Federico Gatti (Juventus), Luiz Felipe (Real Betis), Pasquale Mazzocchi (Salernitana), Rafael Toloi (Atalanta)
Középpályások: Nicolo Barella (Internazionale), Bryan Cristante (Roma), Jorginho (Chelsea), Lorenzo Pellegrini (Roma), Tommaso Pobega (Milan), Sandro Tonali (Milan)
Támadók: Matteo Cancellieri (Lazio), Wilfried Gnonto (Leeds United), Vincenzo Grifo (Freiburg), Matteo Politano (Napoli), Giacomo Raspadori (Napoli), Gianluca Scamacca (West Ham United), Alessio Zerbin (Napoli)

NEMZETEK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
A-LIGA, 3. CSOPORT
A MAGYAR VÁLOGATOTT PROGRAMJA
Június 4.:
MAGYARORSZÁG–Anglia 1–0
Június 7.: Olaszország–MAGYARORSZÁG 2–1
Június 11.: MAGYARORSZÁG–Németország 1–1
Június 14.: Anglia–MAGYARORSZÁG 0–4
Szeptember 23.:
Németország–MAGYARORSZÁG 0–1
Szeptember 26., 20.45: MAGYARORSZÁG–Olaszország – élőben az NSO-n!

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. MAGYARORSZÁG 5 3 1 1 8–3 5 10
2. Olaszország 5 2 2 1 6–7 –1 8
3. Németország 5 1 3 1 8–6 2 6
4. Anglia5231–7–6 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik