Karbantartás! Később kezdődik a bérletértékesítés a magyar válogatott mérkőzéseire

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 10:38
Pénteken 13 órától indul a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire (Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld)
A Magyar Labdarúgó-szövetség jelezte, hogy a megújult Szurkolói Klub szolgáltatójának jelzésére a válogatott mérkőzésekre szóló bérletek értékesítését az eredeti péntek délelőtt 10 óráról 13 órára változtatja. Az eredeti időpontban hibaüzenet fogadta az érdeklődőket az oldalon.

A Magyar Labdarúgó-szövetség kedden indította el a regisztrációs lehetőséget a megújult Szurkolói Klubjába. Korábban megírtuk, hogy hatalmas volt az érdeklődés az induláskor, még aznap délután két óráig több mint 12 000 szurkoló végezte el sikeresen a regisztrációt, közülük több mint 8000 fő a számos új szolgáltatást – köztük a mérkőzéslátogatás alapján történő pontgyűjtést – biztosító, megújult Szurkolói Klubba is jelentkezett.

A nemzeti válogatott márciusi, budapesti felkészülési találkozóira és a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-meccsre szóló éves bérletek értékesítése az eredeti tervek szerint pénteken 10 órakor indult volna, azonban az MLSZ jelezte, hogy a Szurkolói Klub szolgáltatójának jelzésére a bérletek értékesítésének kezdetét 13 órára változtatja.

A jegyek továbbra is a meccsjegy.mlsz.hu oldalon elérhetőek.

Még 11 órakor is ez fogadta az oldalra látogatókat

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik