MLSZ: pár óra alatt már több mint nyolcezren regisztráltak a megújult Szurkolói Klubba

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.02.27. 17:02
A telt házas Puskás Aréna (Fotó: Szabó Miklós)
Mint azt korábban beharangoztuk, ma (kedd) reggeltől elindult a regisztrációs lehetőség a Magyar Labdarúgó-szövetség megújult Szurkolói Klubjába. Az MLSZ a közleményében azt írja, hogy induláskor intenzív érdeklődés mutatkozott, amely a későbbiekben sem csillapodott. Ennek eredményeként délután két óráig több mint 12 000 szurkoló sikeresen elvégezte a regisztrációt, közülük több mint 8000 fő a számos új szolgáltatást – köztük a mérkőzéslátogatás alapján történő pontgyűjtést – biztosító, megújult Szurkolói Klubba is jelentkezett. Hozzátesszük, hogy ehhez a regisztráció megerősítése után van lehetőség, csak utána lehet a Szurkolói Klubba jelentkezni.

 

Noha a rendszer az indulás óta végig folyamatosan működik, az első órákban a rendszerbe történő beléptetéskor a gyorsan és sikeresen regisztrálók mellett kisebb számban voltak, akik várakozásra, esetleg hibaüzenet után újbóli belépésre kényszerültek, amiért az MLSZ az érintett szurkolók elnézését kéri – áll a szövetség közleményében.

A nemzeti válogatott márciusi, budapesti felkészülési mérkőzéseire és a három őszi, hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló éves bérletek értékesítése pénteken 10 órakor indul a meccsjegy.mlsz.hu oldalán. Bérletet (és később) jegyeket mostantól csak azok a szurkolók vásárolhatnak, akik legalább alapregisztrációval rendelkeznek – teszik hozzá.

Fotó: MLSZ

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik