Baleset: másodperceken múlhatott Szalai Ádám élete

Vágólapra másolva!
2023.10.31. 10:09
null
Szalai Ádám a visszavonulása óta a Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és képzési tanácsadójaként dolgozik (Fotó: facebook.com/SzalaiAdamOfficial)
Másodpercekkel azután, hogy a korábbi válogatott labdarúgó, Szalai Ádám és családja kiszállt az autójából, egy másik gépkocsi nagy sebességgel nekiment a parkoló járműnek szombaton, Óbudán – számolt be az esetről kedden a Blikk.

 

„Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk – idézi a Blikk a szombati baleset kapcsán a visszavonulását idén bejelentő, 86-szoros válogatott Szalai Ádámot. – Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is.”

A Blikk beszámolója szerint egy ismert vállalkozó hajtott bele a Teslájával Szalaiék autójába és az alkoholszonda is kimutatta, hogy ittasan vezette gépjárművét.

Szalai Ádám a nyári visszavonulása óta a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és képzési tanácsadójaként dolgozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik