Felkészülés: Dárdai munkája látszik a magyarokon - Capello

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.18. 22:52
Fabio Capello, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten értékelt csapata budapesti győzelmét (1–2) követően – azt viszont nem érti, miért nem megy a szbornajának tétmérkőzéseken.

„A mérkőzésen látottakkal elégedett voltam, örülök neki, hogy a fiatalok lehetőséget kaphattak, jó tapasztalatszerzési lehetőség volt a számukra – értékelt Fabio Capello, az orosz válogatott szövetségi kapitánya. – Nem tudom, miért nyertünk meg keveset a tétmeccsekből, és miért megy jobban a felkészülési találkozókon, talán itt kisebb a nyomás. Már az első félidőben is voltak lehetőségeink, de mindkét félidőben jól játszottunk, nem a felállás megváltoztatása (4–4–2-ről 4–3–3-ra) hozta meg a gólokat. Amikor összeállítom a csapatot, a legjobb játékosok kapnak lehetőséget. Elégedett vagyok az idősebb játékosokkal, köztük Kerzsakovval is, aki csereként is a maximumot volt képes nyújtani.”Fabio Capello, az orosz válogatott szövetségi kapitánya. – Nem tudom, miért nyertünk meg keveset a tétmeccsekből, és miért megy jobban a felkészülési találkozókon, talán itt kisebb a nyomás. Már az első félidőben is voltak lehetőségeink, de mindkét félidőben jól játszottunk, nem a felállás megváltoztatása (4–4–2-ről 4–3–3-ra) hozta meg a gólokat. Amikor összeállítom a csapatot, a legjobb játékosok kapnak lehetőséget. Elégedett vagyok az idősebb játékosokkal, köztük Kerzsakovval is, aki csereként is a maximumot volt képes nyújtani.”

Egy orosz mondás szerint ahogy töltöd az éved utolsó napját, olyan lesz a következő esztendőd. Az olasz szakember elmondta, bízik csapatában, és biztos benne, hogy a következő évben sikeresebbek lesznek. Capello véleménye szerint a magyar válogatotton látszott Dárdai Pál keze munkája.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik