Török-magyar: Hamit Altintop játéka még kérdéses

Vágólapra másolva!
2013.03.25. 21:28
Több török portál is arról számolt be, hogy továbbra is kérdéses, pályára lép-e a Magyarország elleni holnapi labdarúgó vb-selejtezőn a sérüléssel bajlódó Hamit Altintop.

Mint ismeretes, Hamit Altintop eltiltás miatt kihagyta az Andorra elleni pénteki, 2–0-ra megnyert vb-selejtezőt, de a török futballista sérüléssel is bajlódik, ami kérdésessé teszi a játékát Magyarország ellen.

A beszámolók szerint a Galatasaray középpályása ott volt a válogatott mai utolsó, meccs előtti tréningjén, és a tréning tapasztalatainak függvényében dönt majd az orvosi, illetve a szakmai stáb a szerepeltetéséről.

Korábban Belözoglu és Ömer Toprak sérülés miatt kikerült a csapatból, míg Altintop mellett Burak Yilmaz, Semih Kaya és Caner Erkin és Egemen Korkmaz is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott, de utóbbi négy játékos játéka a jelek szerint nem forog veszélyben.

Mindent a Törökország–Magyarország vb-selejtezőről: ide kattintva megtekintheti a keddi mérkőzéssel kapcsolatos összes hírünket.

VB-SELEJTEZŐ, EURÓPA, D-CSOPORT – A KEDDI PROGRAM
ÉSZTORSZÁG–ANDORRA
18.00,
Tallinn, A. Le Coq Arena. V: Jan Valasek (szlovák)

TÖRÖKORSZÁG–MAGYARORSZÁG (Tv: M1)
19.30, Isztambul, Sükrü Saracoglu Stadion. V: Milorad Mazics (szerb)

HOLLANDIA–ROMÁNIA (Tv: Digi Sport1)
20.30, Amszterdam, Amsterdam ArenA. V: Mark Clattenburg (angol)

AZ ÁLLÁS
1. Hollandia 5 5 16–2 +14 15
2. MAGYARORSZÁG 5 3 1 1 12–7 +5 10
3. Románia 5 3 1 1 10–6 +4 10
4. Törökország 5 2 3 6–6 0 6
5. Észtország 5 1 4 1–9 –8 3
6. Andorra 5 5 0–15 –15 0

A TÖRÖK VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Volkan Demirel (Fenerbahce), Onur Kivrak (Trabzonspor), Tolga Zengin (Trabzonspor)
Védők: Serdar Aziz (Bursaspor), Gökhan Gönül (Fenerbahce), Bekir Irtegün (Fenerbahce), Hasan Ali Kaldirim (Fenerbahce), Semih Kaya (Galatasaray), Egemen Korkmaz (Fenerbahce), Serdar Kurtulus (Gaziantepspor), Gökhan Zan (Galatasaray)
Középpályások: Hamit Altintop (Galatasaray), Soner Aydoglu (Trabzonspor), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Caner Erkin (Fenerbahce), Kerim Frei (Fulham), Selcuk Inan (Galatasaray), Alper Potuk (Eskisehirspor), Olcay Sahan (Besiktas), Nuri Sahin (Dortmund), Arda Turan (Atlético Madrid)
Támadók: Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinc (Rennes), Sercan Sararer (Greuther Fürth), Burak Yilmaz (Galatasaray)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik