Real Madrid: Szalai nem hosszabbít, 600 ezer euróért vinné a Mainz

Vágólapra másolva!
2010.07.10. 14:15
Tegnap beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint Szalai Ádámot korábbi klubja, a Stuttgart is kölcsönvenné a Real Madrid Castillától, ám a labdarúgó érdeklődésünkre elmondta, erre kevés esély van, ugyanis semmiképpen sem hosszabbít a Realnál, márpedig egy újabb kölcsönszerződéshez erre lenne szükség.

„Nem hallottam a Stuttgart érdeklődéséről, de újabb kölcsönadásra amúgy sem látok esélyt, ugyanis ahhoz meg kellene hosszabbítanom a Realnál a jövő nyáron lejáró szerződésemet, de nincs szándékomban ezt megtenni” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére az elmúlt fél évben kölcsönben a Bundesligában szereplő Mainznál töltő csatár.

Szalai elmondta, mindenképpen azt szeretné, ha Mainzban folytathatná pályafutását, ehhez azonban a német gárdának meg kell egyeznie a Real Madriddal a csatár vételáráról.

A spanyolok korábban egymillió eurót szerettek volna kapni Szalaiért, ám a Mainzer Allgemeinen Zeitung információi szerint a német gárda hatszázezer eurónál többet nem kíván fizetni a támadóért, aki hároméves megállapodást köthet a mainziakkal, ha a Real Madriddal megszületik az egyezség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik