nemzetisport.hu 2016.07.30 10:19 Frissítve: 2016.07.30 11:01

Palermo: Szalai Ádám is Balogh riválisa lehet – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Palermónál szerepel a kiszemeltek között a Hoffenheim magyar válogatott csatára, Szalai Ádám. Sőt, egyes hírek szerint már az egyeztetések is elkezdődtek a szerződtetése ügyében. Szalai érkezésével a télen a DVSC-től megvásárolt csatár, Balogh Norbert magyar riválist kaphatna.

Szalai Ádám a Palermo kiszemeltjei között (Fotó: AFP, archív)

 

A mediagol.it és a todaysport.it is arról ír a La Gazzetta dello Sport értesüléseire hivatkozva, hogy az olasz élvonalbeli Palermo mindenképp szeretné megerősíteni a csatársorát a nyári szünetben, és az egyik kiszemeltje a magyar válogatott Szalai Ádám.

 
A Szalai Ádámmal kapcsolatos korábbi híreinket itt találja meg!

A Hoffenheimnél létszámfölöttinek számító, az előző fél évben kölcsönben a Hannovernél szereplő Szalait a Sevillához szerződő Franco Vázquez pótlására szerződtethetné a Palermo, amelynek már van egy magyar csatára, Balogh Norbert. Kérdés, hogy Szalai esetleges érkezése hogyan befolyásolná Balogh helyzetét a csapatnál, hiszen az előző szezonban négy meccsen mindössze 51 percet játszott a Serie A-ban.

A La Gazzetta dello Sport szerint Szalai ügyében már megkezdődtek az egyeztetések a Palermo és a Hoffenheim között, a csatárt ugyanis 2018-ig szerződés köti a német klubhoz, amelynél láthatóan továbbra sem számolnak vele. Az Eb-n mind a négy meccsünkön pályára lépő, egy gólt szerző futballista a napokban ugyan pályára lépett a Hoffenheimben a Besiktas elleni felkészülési meccsen, de sajtóhírek szerint a klub közben engedélyt adott neki, hogy tárgyaljon spanyolországi kérőivel.

Korábban Spanyolországból a Málagával hozták hírbe, Törökországban a Galatasarayjal.

 

2021.07.27 04:15:25

Légiósok BODNÁR ZALÁN (Split)

Helyszíni riport a horvát bajnokság fergeteges hangulatú Hajduk Split–NK Osijek rangadójáról.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.

2021.05.15 17:29:50

Légiósok R. Gy.

A kiesés elől tyúklépésben menekülő Lokomotiva keveset mutatott, meleg lesz az utolsó forduló.

2021.05.07 13:39:36

Légiósok MTI/B. A. B., H. D.

Információink szerint a klub történelmének egyik legmagasabb fizetését kínálták a kapusnak.