Liverpool: „Hihetetlenül nehéz nem kedvelni Szoboszlai Dominikot”

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.21. 13:35
null
Egy oldal szerint Szoboszlai Dominik visszavonulása után játszhatná James Bond szerepét (Fotó: Árvai Károly)
Ódát zengett a Montenegró ellen Eb-selejtezőn másfél perc alatt duplázó Szoboszlai Dominikról a több mint 200 ezer követővel rendelkező Planet Football nevű Facebook-oldal, amely többek között azt írta, a magyar középpályás visszavonulása után lehetne a következő James Bond.

„Hihetetlenül nehéz nem kedvelni Szoboszlai Dominikot. Akkor, amikor nem a kapu felső sarkát veszi célba, vagy ad egy elképesztő passzt, összegyűjti az embereket a lelátón és lehúzza az italt” – kezdi bejegyzését a Planet Football.

„Rengeteg Sunday League-hős (az angol alsóbb osztályok amatőr labdarúgói – a szerk.) törekszik arra, hogy megismételje azt, amit Szoboszlai tett, de pofára esnek minden akadálynál, a foltos szakálltól kezdve a távoli lövésen át egészen addig, hogy nem tudják visszatartani az italozást és játszani kilencven percet a »pokolban«. De nem Szoboszlai. Ő a lehető legsimábban kezelte. Biztos jó dolog, hogy a legkiválóbb ember a bolygón. Felejtsd el Carlitót, erős érv szól amellett, hogy ha valaha belefárad a labdarúgásba, ő legyen a következő James Bond. Már látjuk öltönyben, martinival a kezében. Veszélyes. Ez azonban valószínűtlen, mert amikor Szoboszlaiéhoz hasonló labdákat tudsz adni, soha nem fogod megunni. Szoboszlai mindössze 23 évesen (valójában 22 évesen – a szerző) került a Premier League-be és élére állt a Liverpool átalakuló középpályájának, felhúzta nemzete csapatkapitányi karszalagját, hátára veszi és elviszi őket a nemzetközi futball legnagyobb versenyeire, aztán iszik egy italt a szurkolókkal. Szó szerint ez egy álom. Lehetnénk keserűek, de inkább csak örüljünk. Szoboszlai, üdvözöljük Önt és nagyon várjuk, hogy továbbra is valóra váltsa legvadabb fantáziáinkat” – írták a bejegyzésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik