Légiósok: Vermes a tavalyinál jobb idényt vár Sallóitól

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 14:30
null
Vermes Péter és Sallói Dániel (Fotó: Gary Rohman, Nemzeti Sport)
Peter Vermes, a Sporting Kansas City sportigazgatója a minap többek között arról beszélt a Major League Soccer (MLS) hivatalos honlapjának, hogy a csapat magyar labdarúgója, Sallói Dániel nagyon jó munkát végez a felkészülési időszakban, és minden remény megvan arra, hogy jobb idénye lesz, mint amilyen a tavalyi volt.

 

Az Egyesült Államok profiligájának honlapja a Sporting-akadémia legígéretesebb növendékeként jellemzi Sallói Dánielt, akinek 2018-ban remek idénye volt, 14 gólt szerzett, tavaly viszont a várakozások ellenére jelentősen visszaesett – egyetlen gólja az utolsó előtti mérkőzésen született, csapata nem jutott be a rájátszásba.

„Olyan volt a teljesítményem, amilyen a csapaté. Mindannyian szeretnénk jobbak lenni az idén” – idézi az mlssoccer.com Sallói Dániel korábbi önkritikus szavait.

A sportigazgató bízik abban, hogy a magyar támadóra eredményes idény vár.

„Nagyon keményen dolgozta végig az alapozást. Tökéletes erőben érkezett vissza, eltökéltnek, koncentráltnak látjuk – idézi a ligahonlapa magyar származásúPeter Vermest (Vermes Pétert). – Minden szükséges képesség birtokában van, és ezek a képességek nem tűntek el belőle. Csak ügyelnie kell arra, hogy mindig a feladatokra összpontosítson, és minden egyes edzést a lehető legkeményebben dolgozzon végig. Ha így tesz, újra leteszi majd a névjegyét.”

A Sporting KC magyar idő szerint március elsejének hajnalán, a Vancouver Whitecaps vendégeként játssza le idei első bajnoki mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik