L. M. 2022.06.25 10:31 Frissítve: 2022.06.25 10:47

Légiósok: Szalai Attila a PSG célkeresztjébe is bekerült – sajtóhír

A több nyelven publikáló 90min.com török oldala a Fanatik információira hivatkozva jelenti, hogy Szalai Attilát is megszerezné a francia bajnoki címvédő Paris Saint-Germain. A párizsiak abban az esetben szerződtetnék a 24 éves válogatott hátvédet, ha megválnak Presnel Kimpembétől.

Szalai Attila a Fenerbahce érdekében szívesen váltana (Fotó: Getty Images)

A PSG célkeresztjébe került Szalai Attila. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Fenerbahce hátvédje azt mondta a vezetőségnek, hogy ha az isztambuliak érdeke megkívánja, akkor hajlandó lenne távozni a klubtól. A Fener azt tervezi, hogy egy belső védőjétől megválna a nyári átigazolási időszakban, ha Szalaira esik a választás, akkor akár 15 millió euróért is értékesíthetik.

A PSG jelenleg is tárgyal az első számú kiemeltjével, Milan Skriniarral, aki jelenleg az olasz Inter játékosa. A francia fővárosban Presnel Kimpembe helyzete sem biztos, állítólag több Premier League-ben szereplő klub érdeklődik is iránta. Ha távozik, akkor új belső védőt kell igazolnia a PSG-nek, a francia pótlására pedig Szalait szemelte ki Luis Campos.

Campos idén csatlakozott a párizsiak szakmai stábjához, korábban a Galatasaraynál dolgozott, így ellenfélként már ismeri a 24 éves hátvédet. A leendő sportigazgató előnyben részesíti, hogy Kimpembéhez hasonlóan Szalai is ballábas, reményteljes jövő áll előtte, és hogy a válogatottban is jól teljesített, nehéz ellenfelek ellen.

2022.08.14 18:30:13

Minden más foci R. Gy.

Hiába minden, továbbra sem megy az Eszéknek, csak egy pontot szerzett hazai pályán.

2022.08.13 17:03:33

Minden más foci TŐKE JÁNOS (összefoglaló), CSELŐTEI MÁRK (percről percre)

A négy forduló után veretlen topolyaiak az előző két meccsükön így összesen egy pontot szereztek.

2022.08.10 20:20:49

Minden más foci VARGA ÁDÁM (összefoglaló), VÉGH JÁNOS (percről percre)

Nem okozott sok veszélyt a lelkesen küzdő német csapat • Ancelotti a Szuperkupa legeredményesebb edzője.