Légiósok: Priskin gólt lőtt a Fradi albán BL-ellenfelének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 12:06
null
Priskin Tamás nem sokat pihenhetett az Eb után (Fotó: skslovan.com)
Priskin Tamás szabadrúgásból szerzett vezetést a Slovan Bratislavának, amely 3–1-re megnyerte az albán Partizani elleni felkészülési mérkőzést. Az Európa-ligából a Bajnokok Ligájába átsorolt albánok a Ferencvárossal játszanak majd a BL-selejtező második fordulójában.

Az Eb-t megjárt Priskin – aki kezdőként kapott lehetőséget és végig a pályán is maradt – főszerepet játszott a mérkőzésen, hiszen a gólja előtt az ő visszahúzásáért állították ki az albán együttesből Gëzim Krasniqit. A 12. percben a magyar támadó 24 méterről, szabadrúgásból volt eredményes.

Az első félidőben több gól nem született, a hazaiak a második felvonás elején és végén szerezték újabb góljaikat, a tíz emberrel játszó vendégek a 65. percben szépítettek.

A két együttesnek amúgy tétmeccsen kellett volna megütközni egymással, de a Skёnderbeu kizárása után a Partizanit az UEFA az El-ből áttette a BL-be, bár előbbiben az első selejtezőkör első meccsét már lejátszotta otthon a Slovannal (0–0).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
SK SLOVAN BRATISLAVA–FK PARTIZANI 3–1 (1–0)
SLOVAN:
Krnác – Pliatsikas (Ligeon, 50.), Saláta, Sekulic, Burnet (Kotula, 64.) – V. Szavicsevics, De Kamps (Scott, 56.) – Schet, Soumah (Kubík, 56.), Zrelák (Pinte P., 71.) – Priskin
FK PARTIZANI: Hoxha – Arapi, Ibrahimi, Kalari, G. Krasniqi – Ramadani, Trashi, Batha, Vila, Ekuban – Fili. Csereként pályára lépett: Xhika, Torassa, Atanda, Bardhi, Ismailaj, Hasa
Gólszerző: Priskin (12.), Zrelák (49.), Ligeon (85.), ill. Fili (65.)
Kiállítva: G. Krasniqi (12.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik